Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 70 / 9 / 0
wkurwionygnoj pisze:
Chciałbym zapytać jakimi suplementami mogę przyśpieszyć powrót przejaranego mózgu do normalności? Napomnę że dieta, sport, sen dopięte są na ostatni guzik
Omega3 w dużych dawkach (3-4g kwasów EPA i DHA).
Myślisz, że jak nie robisz nic, to nie robisz nic złego?
  • 129 / 4 / 0
Jest forumowy sprzedawca nootropów, o którym złej opinie nie znalazłem, a wy jakimiś kodami musicie się posiłkować żeby jakichś niewiadomo jakich wyszukiwać ;)
  • 96 / 11 / 0
U was też tak poranki wyglądają, czasem jak patrze ile tego łykam to aż się wystraszyć ktoś może %-D

https://www.youtube.com/watch?v=Xw61p5b ... e=youtu.be
Uwaga! Użytkownik Kluposz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
takie czasy :)
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 328 / 24 / 0
MrCriffi pisze:
Odbiegając minimalnie od tematu. Skoro niektóre nootropy nie mają wyraźnego działania, nie boicie się że dostaniecie smakowy cukier puder? Słyszałem że sklep ze zdrowiem w nazwie ma kiepskawą opinię, a co sądzicie o vitalment.pl? Tanio, ale nic nie mogę na ich temat znaleźć, oprócz genialnego zapewnienia na ich stronie głównej o "99% czystości", trochę się boję zostawiać tam swoje pieniądze.
Haha, o zdrowym sklepiku napisałeś na około, co by dokładnej nazwy nie podać, ale tamtą to już nawet z domeną, elegancka reklama! :D W dodatku to Twój pierwszy post. Ja zamawiałem od zdrowych wiele razy, i co do jakości zastrzeżeń nie mam żadnych. Działają jak należy.
  • 382 / 25 / 0
Kluposz pisze:
U was też tak poranki wyglądają, czasem jak patrze ile tego łykam to aż się wystraszyć ktoś może %-D

U mnie nawet lepiej, bo jeszcze dochodzą przyprawki, napoje, biały proszek (czasami w nos) i jeszcze wieczorny rytuał żeby moc wejść do krainy morfeusza %-D

Co do zdrowego ja również nigdy sie nie zawiodłem. Ta fala hejtu jest od idiotów, biorą np noopept w przekonaniu ze musza czekać dwa tygodnie i ładują za mała dawkę licząc na efekt, albo ze nie działa na zdrowy mózg :nuts:
  • 1016 / 97 / 0
Fido69 pisze:
Jest forumowy sprzedawca nootropów, o którym złej opinie nie znalazłem, a wy jakimiś kodami musicie się posiłkować żeby jakichś niewiadomo jakich wyszukiwać ;)
Jest też paru licealistów i studentów pierwszego roku medycyny którzy udzielają porad co do zdrowia przepisując wikipedię, traktuj co masz na forum z odpowiednim dystansem. A tamten "szyfr" to chyba dlatego że nie można (albo można, skomplikowane te regulaminy) podawać nazw sklepów/vendorów/adresów bo reklama itd.
The child is grown
The dream is gone
  • 70 / 9 / 0
Kluposz pisze:

Żeby tylko tyle :D przeklęty niech będzie dzień, kiedy się po raz pierwszy sięgnęło po niewinną kawę :D
Myślisz, że jak nie robisz nic, to nie robisz nic złego?
  • 129 / 4 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Fido69 »
ChrisMoltisanti pisze:
Fido69 pisze:
Jest też paru licealistów i studentów pierwszego roku medycyny którzy udzielają porad co do zdrowia przepisując wikipedię, traktuj co masz na forum z odpowiednim dystansem. A tamten "szyfr" to chyba dlatego że nie można (albo można, skomplikowane te regulaminy) podawać nazw sklepów/vendorów/adresów bo reklama itd.
A dlaczego mam traktować z dystansem vendora, u którego wydałem parę ładnych stówek, wszystko jest primasort i nie spotkałem się z negatywną opinią na jego temat? %-D
  • 1016 / 97 / 0
Możesz się kiedyś zdziwić jak to bywa w każdym interesie.
The child is grown
The dream is gone
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.