Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam przejrzałem posty na forum ale nie znalazłem tego co mnie interesuję a mianowicie narkotyki z udziałem tytoniu :/ jeżeli wie ktoś jak zrobić coś odurzającego z tytoniem to zapraszam do dyskusji :-D
  • 506 / 12 / 0
Zaakceptowałem, ale użyj następnym razem wyszukiwarki. tytoń jako taki jest narkotykiem, który nie daje kopa. Ale zawsze możesz dodać do tytoniu np kanaboidy, opioidy itp, rozpusczają je w odpowiednim rozpusczalniku, następnie nasączyć nim tytoń i odczekać do wyparowania rozpuszczalnika. To tak po krótce, wszelkie info znajdziesz na forum używając funkcji szukaj. Dodam jeszcze, że przed taką zabawą dobrze zapozanaj się z substancją i dawkowaniem sukstancji, którą chcesz dodać do tytoniu, bo niktóre z nich są bardzo niebezpieczne i mogą nawet doprowadzić do zgodnu. Sam kiedyś zapaliłem "mieszankę" akurat nie na tytoniu, w któej okazał się opoid (byłem pewien, że to kannaboid). Dobrze, że dawlpamoe było małe bo moło się to slpńczyć źle.

Czemu akurat tytoń?
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 67 / 22 / 0
Z tytoniu to mozesz sobie jakis "bieda-czaj" zrobic co najwyzej.
Nihil scio, nihil vidi, nihil audivi
  • 5774 / 1179 / 43
Można nasączyć tytoń stymulantami.
Np. alfą, czy MDPV itp.
Magiczny tytoń.
Skręć szluga i poczęstuj ojca.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1 / / 0
up^ ile MDPV na 10g podkładu ? i w czym rozpuścić ? nie chce zmarnować kryształu szybkości %-D
  • 1107 / 51 / 0
Lepiej zwaporyzuj MDPV.
Chuj na kaczych łapach
  • 623 / 44 / 13
30 maja 2017london5 pisze:
Magiczny tytoń.
+1 chyba najmniej przypałowy podkład na maczany.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 2193 / 363 / 0
A gówno..

Tak, gówno.
Pyszny Jenkem można sobie uwarzyć, ot tak, od zaraz..
Dobre i pożywne.
I darmowe
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.