DOC
Moderator: Psychodeliki
Ayahuasca to szansa, żeby z większym szacunkiem i uwagą potraktować rdzenne kultury
– Jestem zwolennikiem medykalizacji psychodelików i wiem, że może ona złagodzić cierpienie wielu ludzi, ale obecnie uważam, że jeśli chcemy naprawdę uzdrowić ludzkość i naszą planetę i wyjść z kryzysu, musimy współpracować i czerpać z różnych systemów wiedzy: połączyć mądrość przodków ze współczesnymi technologiami i światopoglądami – mówi Benjamin De Loenen, założyciel International Center for Ethnobotanical Education, Research, and Service i popularyzator ayahuaski, w rozmowie z Maciejem Lorencem.Zwierzęca rewolucja: olej CBD
"Wszystkie dolegliwości mojego psa zniknęły. Już nie boi się fajerwerków".Zapewne wszyscy operują sortem z tego samego źródła.
Sama się przekonałam, że to nie jest czyste DOC. Ktoś chciał sobie dorobić i coś tam dorzucił.
Mam porównanie i to nie działa jak czyste DOC.
Everyone must be careful.
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?
"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
18 kwietnia 2019TheDOCascender pisze: Czy DOC z natury trochę was "schizuje", czy moze to raczej wina mojej psychiki i s&s? 2 tripy mi sie kompletnie popsuly bo towarzyszył mi okropnie niekomfortowy niepokoj ze ktos wejdzie do pokoju, mimo ze nie bylo kogicznych przealanek ze mialoby tak byc. Za to jeden, tez w pokoju byl piekny i zapamietam go sobie na dlugo. Wina S&S?Raczej tak. Nie zauważyłam przy normalnych dawkach zwiększonej schizogenności.
Na czacie siedzi 1973 uczestników Wejdź na czata