DOC

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 1 / 0
Jak myslicie ile ta zabawka potrzyma w spirytusie w zamrażarce ?? ktos wie jaka rozpiszczalnosc w alko 95% ??? prosze o poważne odp. z góry dzięki
Spoiler:
  • 62 / 5 / 0
Re: DOC
Nieprzeczytany post autor: fvrest »
Każdy chyba to rozpuszcza w secie wódy jak ma 100mg, zawsze dawkowanie 1mg/1ml wtedy
  • 23 / 2 / 0
Czy DOC z natury trochę was "schizuje", czy moze to raczej wina mojej psychiki i s&s? 2 tripy mi sie kompletnie popsuly bo towarzyszył mi okropnie niekomfortowy niepokoj ze ktos wejdzie do pokoju, mimo ze nie bylo kogicznych przealanek ze mialoby tak byc. Za to jeden, tez w pokoju byl piekny i zapamietam go sobie na dlugo. Wina S&S?
  • 76 / 3 / 0
18 kwietnia 2019TheDOCascender pisze:
Czy DOC z natury trochę was "schizuje", czy moze to raczej wina mojej psychiki i s&s? 2 tripy mi sie kompletnie popsuly bo towarzyszył mi okropnie niekomfortowy niepokoj ze ktos wejdzie do pokoju, mimo ze nie bylo kogicznych przealanek ze mialoby tak byc. Za to jeden, tez w pokoju byl piekny i zapamietam go sobie na dlugo. Wina S&S?
Raczej tak. Nie zauważyłam przy normalnych dawkach zwiększonej schizogenności.
  • 981 / 84 / 0
Da mi ktoś porównanie kilku mg doca ( brałem na koniuszek naslinionego palca) wiem że głupota i to będąc na ssri do kwasu LSD
Bo chce sobie przywalic jakiś psychodelik a jak już to prawilne LSD.
Ten trip z docem wyjebal mnie z butów konkret, zjadłem pewnie z 6-8mg
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MiPlA »
Czy doca moge mixowac z 2cbfly?
  • 1501 / 93 / 2
Czy kupno jest legalne?
action movie:gun:
  • 2104 / 467 / 37
Kupno prowadzi do wejścia w posiadanie, a posiadanie doca jest nielegalne.
Lubisz koks?
  • 38 / 4 / 0
Jeszcze do niedawna nie było z tym problemu o ile dobrze pamiętam... Od czasu sławetnego delegalu jak mi upierdzielili MXE.. Był chociaż DOC. DOC'A DO OKA I JAZDA. Wpisali go na liste? Jak tak to wielka szkoda. Bo substancja jest kultowa.
  • 92 / 16 / 9
Nieprzeczytany post autor: ru_ra »
Będę niedługo brać DOC po raz pierwszy, jaka dawka będzie porównywalna wizualnie z 250 mcg LSD/30 mg hometa/25 mg 2C-B? I czy będzie to dawka wywołująca wzglednie duży bodyload?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina