DOC

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 1 / 0
Jak myslicie ile ta zabawka potrzyma w spirytusie w zamrażarce ?? ktos wie jaka rozpiszczalnosc w alko 95% ??? prosze o poważne odp. z góry dzięki
Spoiler:
  • 62 / 5 / 0
Re: DOC
Nieprzeczytany post autor: fvrest »
Każdy chyba to rozpuszcza w secie wódy jak ma 100mg, zawsze dawkowanie 1mg/1ml wtedy
  • 23 / 2 / 0
Czy DOC z natury trochę was "schizuje", czy moze to raczej wina mojej psychiki i s&s? 2 tripy mi sie kompletnie popsuly bo towarzyszył mi okropnie niekomfortowy niepokoj ze ktos wejdzie do pokoju, mimo ze nie bylo kogicznych przealanek ze mialoby tak byc. Za to jeden, tez w pokoju byl piekny i zapamietam go sobie na dlugo. Wina S&S?
  • 76 / 3 / 0
18 kwietnia 2019TheDOCascender pisze:
Czy DOC z natury trochę was "schizuje", czy moze to raczej wina mojej psychiki i s&s? 2 tripy mi sie kompletnie popsuly bo towarzyszył mi okropnie niekomfortowy niepokoj ze ktos wejdzie do pokoju, mimo ze nie bylo kogicznych przealanek ze mialoby tak byc. Za to jeden, tez w pokoju byl piekny i zapamietam go sobie na dlugo. Wina S&S?
Raczej tak. Nie zauważyłam przy normalnych dawkach zwiększonej schizogenności.
  • 980 / 83 / 0
Da mi ktoś porównanie kilku mg doca ( brałem na koniuszek naslinionego palca) wiem że głupota i to będąc na ssri do kwasu LSD
Bo chce sobie przywalic jakiś psychodelik a jak już to prawilne LSD.
Ten trip z docem wyjebal mnie z butów konkret, zjadłem pewnie z 6-8mg
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MiPlA »
Czy doca moge mixowac z 2cbfly?
  • 1430 / 89 / 2
Czy kupno jest legalne?
action movie:gun:
  • 2104 / 465 / 37
Kupno prowadzi do wejścia w posiadanie, a posiadanie doca jest nielegalne.
Lubisz koks?
  • 38 / 4 / 0
Jeszcze do niedawna nie było z tym problemu o ile dobrze pamiętam... Od czasu sławetnego delegalu jak mi upierdzielili MXE.. Był chociaż DOC. DOC'A DO OKA I JAZDA. Wpisali go na liste? Jak tak to wielka szkoda. Bo substancja jest kultowa.
  • 92 / 16 / 9
Nieprzeczytany post autor: ru_ra »
Będę niedługo brać DOC po raz pierwszy, jaka dawka będzie porównywalna wizualnie z 250 mcg LSD/30 mg hometa/25 mg 2C-B? I czy będzie to dawka wywołująca wzglednie duży bodyload?
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.