Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Dlaczego bierzecie benzo
czasami na sen
28
15%
1 tabletke po przykrym zdarzeniu
17
9%
często na benzsesnność
13
7%
bo mi się podoba działanie
56
31%
w czasie depresji
23
13%
na zjazdy po stimach
45
25%

Liczba głosów: 182

ODPOWIEDZ
  • 631 / 103 / 0
Na wyciszenie niepokoju, strachu, poczucie tej cudownej, nie do opisania „wyjebki na wszystko”
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 180 / 63 / 2
ja efektow rekreacyjnych po benzo jakos nie mam, moze zbyt malo rozjebane GABA ale mniejsza z tym, biore benzo od 4 miechow na zaburzenia lekowe z atakami paniki, minus jest taki ze jak mnie wjebali do psychiatryka na 6 dni i zrobili mi ct z min. 8mg alpry dziennie (XD) to ledwo co to przezylem. nie polecam nikomu tego nawet najgorszemu wrogowi.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 5774 / 1181 / 43
Ja odpowiem krótko, bo jestem uzależniony.
Jeszcze w dzieciństwie mama dawała mi valium jak nie mogłem się uspokoić.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).