Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Dlaczego bierzecie benzo
czasami na sen
27
15%
1 tabletke po przykrym zdarzeniu
17
10%
często na benzsesnność
12
7%
bo mi się podoba działanie
54
31%
w czasie depresji
22
13%
na zjazdy po stimach
44
25%

Liczba głosów: 176

ODPOWIEDZ
  • 631 / 103 / 0
Na wyciszenie niepokoju, strachu, poczucie tej cudownej, nie do opisania „wyjebki na wszystko”
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 167 / 58 / 2
ja efektow rekreacyjnych po benzo jakos nie mam, moze zbyt malo rozjebane GABA ale mniejsza z tym, biore benzo od 4 miechow na zaburzenia lekowe z atakami paniki, minus jest taki ze jak mnie wjebali do psychiatryka na 6 dni i zrobili mi ct z min. 8mg alpry dziennie (XD) to ledwo co to przezylem. nie polecam nikomu tego nawet najgorszemu wrogowi.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 5774 / 1181 / 43
Ja odpowiem krótko, bo jestem uzależniony.
Jeszcze w dzieciństwie mama dawała mi valium jak nie mogłem się uspokoić.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."