Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
* często na bezsenność
* w czasie depresji (tych naprawde chujowych dni)
* bo mi się podoba działanie (ostatni ciag 7 tgodni na clonozolamie wyniknąl z tego punktu, ale wiecej takich glupot nie bede robic :P)
Ale jestety mozna oddac bylo tylko jeden glos. Wiec taka ankieta to do dupy :P
#mops
Niestety nie zapoznałem się z ulotką ani nikt nie powiedział mi, że to tak kurewsko uzależnia fizycznie.
No i gdy już chciałem przestać (kilka razy). Nigdy nie wytrzymałem dłużej niż 3 tygodnie
Obecnie - biorę bo jak nie wezmę to wezmą mnie za zombie.
Po prostu nie potrafię odstawić.
Ile to juz lat !
SpalamTo pisze:Niestety nie zapoznałem się z ulotką ani nikt nie powiedział mi, że to tak kurewsko uzależnia fizycznie.
No i gdy już chciałem przestać (kilka razy). Nigdy nie wytrzymałem dłużej niż 3 tygodnie
Obecnie - biorę bo jak nie wezmę to wezmą mnie za zombie.
Po prostu nie potrafię odstawić.
Obecnie głównie w celach rekreacyjnych i raz na jakiś czas jako aktywny wspomagacz zapadnięcia w objęcia Morfeusza ;)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.