Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Uwalniają humor i jakąś chęć do życia socjalnego.
ALBO GRUBO ALBO WCALE
Jedząc dodatkowo escitalopram (polecam), mirtazapine, chlorprothixen, kwetiapine, pregabaline i trazodon... nie odczuwam żadnych lęków przy zmniejszaniu dawek (głównie escitalopram i mirtazapina).
Pregabalina na fizyczne uzależnienie to złoto.
Reszte wymienionych substancji nie zażywam regularnie. Jak tu wyżej koledzy pisali. Prospołeczność, cięta riposta, deficyt lęku/spłycenie emocji i inne takie psychiczne pozytywy
...Sk4Zii
08 maja 2024pomarszczona pisze: Też nie mogę rozstać się z substancją benzodiazepin w różnych wzorach xD.
Uwalniają humor i jakąś chęć do życia socjalnego.
Gościu przemycał marichuane. Siedzial tam że mną dwa miesiące, nie dopytywałem za co, ale chyba kogoś musiał skrzywdzić. Jak wychodziłem, nadal tam pozostał.
Nawet mnie nie klepała ta marichuana, może to było cbd, chuj wie.
Był też Ukrainiec, napierdolony metadonem, też ogarniał narkotyki na oddzial.
Dal mi spróbować, jakiejś fety różowej.
To po setce mnie wypierdolilo na 4godziny.
Tutaj bardziej w psychikę idzie dostrojenie. Jeśli polubisz, czeka cię trochę zmagań. Uzależnia, zaburza trzeźwe myślenie, mimo zagrożeń, benzo jest cudownym lekarstwem. Na niepokój.
moje posty sprzed grudnia 2025 sa nieaktualne, ignorujcie je.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.