Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Trzeba kamerę zamontować następnym razem i obejrzeć następnego dnia co się odjaniepawliło...
  • 8 / 1 / 0
Ja pewnego razu wziąłem 3x2 mg Xanaxu i 1 tabletke 7,5 mg dormicum. Poszedłem pod prysznic odkręciłem wode - straciłem świadomość i następnego dnia się budzę w swoim pokoju. patrze a w buteleczce Xanaxu z 23 tabletek zostało 1, w blistrze dormicum z 8 tabletek zostały 2 pytam się matki kto mi zapierdolił 28 tabletek a ona na to że sam połknąłem próbowała mnie powstrzymać przed łykaniem ale się ale nie było to możliwe. I w ten sposób nam giną benzodiazepiny że je łykamy na autopilocie (będąc nieprzytomnym) nie pamiętamy że je wzieliśmy.
  • 8103 / 909 / 0
Mi znikly benzo po mieszance diazepamu i lorazepamu juz nie pamietam w jakiej dawce, ale na pewno w takiej ze film mi sie urwal.Szukalem na drugi dzien po calym pokoju i do teraz nie znalazlem.
Podejrzewam kosmitów. %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 162 / 6 / 0
Ja kiedyś po grubej fiksie na klonazolamie zgubiłem ostatnie 13 pilsów. Zdenerwowany, na drugi dzień w celach poratowania, ratowałem się alko. Po pierwszej ćwiartce pogoniło mnie na kibelek. A ten szatan po dużej dawce tego do czego "utylizacji" jest stworzony jak na złośc poprostu się zapchał. Woda wylała się na podłogę no to mop do ręki i sprzątane. Kiedy dopierałem się do sprzętu sprzątającego, po wyjęciu tegoż,@ z pod wanny ku mojemu zdziwieniu, jak gdyby niby nic znalazłem pakiet z resztką klonów... Hehe. Dziękowałem Bogu bo po trzech dniach zdychania nagle dostałem pięknego, pozytywnego szoku. Po zażyciu klona oczywiście od razu przypomniałem sobie, że będąc grubo porobiony klonem, (co nie zdarza mi się zbyt często) postanowiłem zrobić sobie niespodziankę na czarne dni. Chyba nie muszę opisywać jaki byłem szczęśliwy. No i puenta z tego zdażenia nasuwa się sama. Czy to przypade? Heh Bóg tak chciał.
[mention][align=]GaLaS[/align][/mention]
  • 537 / 35 / 0
Stricte benzo az tak nie psuje głowy.
zolpidem tu wiedzie prym.
10mg p.o + Sniff 10mg + 10mg.
Wstaję w południe a w apteczce brakuje 22 tabsow nasenu i pół słoika alproxu.

Niebieskie midasy też potrafią płatać figle, ale mniej niż zolp.
Wg. Mnie największą głupotą jest ładować hipnotyczne benzo poza domem.
  • 162 / 6 / 0
Cześć. Ja tam szczeże nie wole ładować dużych ilości benzo. Co to za faza - nogi jak z waty no i sprzęty domowe też są narażone na " usterki". Najlepiej dawki terapeutyczne i jest git... Tjaaa mówi to ten, który wczoraj zjadł 2.5mg klonazolamu, tak poprostu aby sprawdzić co będzie. Z tesztą to już nie pierwszy raz. Jak stwierdziałem tak stwierdzam dalej, że to nie ma sensu. Benzo tylko w celach terapeutycznych. Po co windować sobie tolerke.
Heh właśnie wziełem 0,5 mg, powoli wchodzi ta benzo motywacja i kolorki. A ten szatan mi mówi. "Weś jeszcze jedną, dwie albo..." Takiego wała, nie dam sie. "No to chociaż piwko". Heh trzeba trzymać umysł "za zębami", ale taka prawda benzo jest ciągle mało i mało. Dlatego trzeba stosować terapeutycznia i w tedy jest elegancko.
  • 1916 / 335 / 2
Najgorzej jest właśnie podbić dawkę, nawet na bardzo krótki czas, potem właśnie cholernie kusi żeby jechać już na wyższej dawce cały czas. Dlatego jak jakaś niska dawka benzo dobrze robi, nie ma sensu podjadać żeby "sprawdzić co będzie". Będzie, ale pokusa za jakiś czas by zwiększyć dawkę.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 162 / 6 / 0
Swoją drogą odsyłam do mojego postu w dziale o zolamieklonie. To dopiero checa. W znalezieniu zagubionych pillsów pomógł mi... Zapchany kibel. Tolerka na zolam aż tak bardzo chyba nie rośnie. Biore od sierpnia, z bodajże trzema dwótygodniowymi przerwami, dawka 1mg jest aż za mocna. Chodzi mi o to klonowe pobudzenie, biore 0.5 mg i jest git.

PS. Tą przygodę z kibelkiem opisywałem kilka postów wyżej. W temacie o klonie rc też. Oczywiście zapomniałem o tych wpisach... Ciekawe dlaczego wypadło mi to z pamięci?
  • 1916 / 335 / 2
[mention]GaLaS[/mention], dopiero teraz zauważyłeś jak benzo niszczą pamięć? Przez to czas leci niesamowicie szybko podczas brania benzo. Tygodnie mijają jak pstryknięcie palcem. To jest aż niesamowite, jak czas leci na benzo. Wehikuł czasu.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
Szkoda ze nie mozemy poruszac sie w czasie do przodu, biorác benzo :D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.