Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Podejrzewam kosmitów.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
zolpidem tu wiedzie prym.
10mg p.o + Sniff 10mg + 10mg.
Wstaję w południe a w apteczce brakuje 22 tabsow nasenu i pół słoika alproxu.
Niebieskie midasy też potrafią płatać figle, ale mniej niż zolp.
Wg. Mnie największą głupotą jest ładować hipnotyczne benzo poza domem.
Heh właśnie wziełem 0,5 mg, powoli wchodzi ta benzo motywacja i kolorki. A ten szatan mi mówi. "Weś jeszcze jedną, dwie albo..." Takiego wała, nie dam sie. "No to chociaż piwko". Heh trzeba trzymać umysł "za zębami", ale taka prawda benzo jest ciągle mało i mało. Dlatego trzeba stosować terapeutycznia i w tedy jest elegancko.
PS. Tą przygodę z kibelkiem opisywałem kilka postów wyżej. W temacie o klonie rc też. Oczywiście zapomniałem o tych wpisach... Ciekawe dlaczego wypadło mi to z pamięci?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.