Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej. Zaszylem poslada. I byłem ciekaw jak disulfiram wpłynie na niektóre zabawki. Wiem żeby nie testować benzo bo to znacznie wydłuża działanie. Podobnie słyszałem że z władem jest. Czy ktoś wie jak wygląda sprawa z ketonami i MDMA? :kreska:
Ostatnio zmieniony 22 maja 2020 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu
  • 223 / 18 / 0
Ja tam nie widzialem zadnej rozniej roznicy. Benzo i wlad dzialal tak samo, a szkoda bo by bylow fajnie jakby wydluzalo dzialanie ;) A odnosnie ketonow i MDMA to sie nie wypowiem bo nie lubie i mam male porownanie.

BTW ile tabletek ci wszyli?
  • 8 / / 0
Jest kilka badań naukowych klinicznych, nawet już testowo gdzieś to się stosuje - chodzi o czyszczenie tolerancji na morfinę i inne opioidy jak kodeina. Badania pokazują, że działa. Przewiduje się, że będzie można disulfiram stosować w leczeniu uzależnień od opioidów oraz w leczeniu bólu. Ja sprawdziłem z kodeiną i o kurwa to działa. Mam akurat dwa opakowania disulfiramu 500mg do oralnego użycia. Są badania też, że zwiększa moc kokainy, amfetaminy i innych takich.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...