Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1483 / 238 / 0
Disulfiram najpierw dostałem w Irlandii paręnaście lat temu, wtedy też babka z ośrodka jakoś rozpisała mi branie i powiedziała że po pewnym czasie nie ma już potrzeby brać całego tabsa. Brałem go wtedy ze dwa lata, potem trochę w Polsce, miałem dwie wszywki, i ostatnie kilka lat brałem ale częściej piłem. Teraz będzie pół roku jak biorę. Żadnych efektów ubocznych nigdy nie miałem a wątroba, trzustka i reszta wyszły ok w morfologii niedawno, co przy moim CV jest jakimś cudem chyba;)
  • 1514 / 529 / 0
Piłem Zatecky Nealko już 3-4x w ilości 3-4 puszki i zawsze było okej. Ostatnio spróbowałem Perlenbachera 0% z Lidla i po wypiciu 3 puszek jak wstałem w nocy się odlać to czułem lekki ból głowy. Więcej nie próbowałem, także jak ktoś chce to poza Zateckym bym nie ryzykował.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.