Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2104 / 465 / 37
3 piwa + 2 tabletki Aviomarinu? Mogę coś poczuć i czy jest to jakieś zagrożenie dla zdrowia typu terminalna sedacja? Wcześniej avio miksowałem tylko z DXM, max w ilości 300mg/2 avio.
Lubisz koks?
  • 8103 / 906 / 0
27 września 2018502ice9 pisze:
3 piwa + 2 tabletki Aviomarinu?
Aviomarin ciebie tylko zamuli, lepiej odpuść sobie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2104 / 465 / 37
Miałeś rację, po wzięciu avio najpierw było spoko a potem zrobiłem się okrutnie śpiący. Nie mam zamiaru tego powtarzać, ale czy miksowanie DMH z alko w takich proporcjach niesie jakieś zagrożenie dla zdrowia? Dzisiaj trochę bolą mnie mięśnie i nie wiem czy to przez miks czy zakwasy :/
Lubisz koks?
  • 4 / / 0
Niedawno zrobiłem ciekawy miks: 600mg DMH + 600mg pseudoefedryny + 600mg kofeiny + THC. Wszystko poza ziołem było podzielone na dwa podania czyli po 300+300 każdego. Najpierw paliłem potem wziąłem pierwszą porcję poczekałem godzine i mnie nie zmuliło więc wziąłem następną. Do tego sporo paliłem ale nie piłem alko a to kluczowe. Powiem, że faza mega fajna. Nie ma tej typowej, mocnej zmuły po avio i nie ma takiego rozbiegania i nadpobudliwości jak po pseudoefedrynie z kofeiną. Mimo to mocniej było czuć avio i THC bo lekko przysypiałem pomimo stymulacji. Faza była mega rozkminowa i zabawna. Położyłem się i obudziłem jako sławna bogata aktorka i byłem przez chwile przekonany, że nią jestem. Miałem rozkminy o stworzeniu świata i o cywilizacji... do tego miałem niesamowite CEVy! Widziałem fioletowe trójkątne fraktale, byłem w tunelu jak w windows media player, widziałem super ostro różne miejsca- po prostu się tam jakby pojawiałem... przez chwile doświadczyłem projekcji astralnej! Kiedyś to ćwiczyłem i wiem jak to wygląda więc sie nie przestraszyłem, ale dosłownie wyleciałem z własnego ciała xD poza tym miałem jedną halucynacje- widziałem jak nadjechał tramwaj- 100% realistyczny, ale jak mrugnąłem to zniknął... miałem po tym niezłego midfucka ale ogólnie faza superowa i bardzo udana chociaż nie wiem czy spróbuje ponownie tego miksu bo troche dziwnie się czułem po tym...
  • 125 / 23 / 0
Bardzo dawno temu, gdy zjadłem osiem tabletek czułem tylko przytłaczająca uczucie "dziwności" i, zaskakujące, dojmujące zimno mimo panującego upału. Powiększone źrenice i nieco mdłości. Za to wiele razy avio w mniejszych ilościach, jedna, dwie tabletki było miłym dodatkiem najpierw do wina z DXM, wina z DXM i kodeiną, potem na początkach morfinowych przygód-jedzony kwadrans lub dwa przed podaniem jedyną, słuszną drogą. Gdy oxy przestawało cieszyć to właśnie jedna biała tabletka avio wyraźnie podbiła i nieco wydłużyła działanie roztworu z OC 80tki. Teraz idzie przed Morphium, szczególnie gdy w planie portwajn po strzale. (Szkoda że tak dobry środek produkowany jest przez firmę o kapitale z raju szowinistów i bezkarnych zbrodniarzy...) W wątku o heroinie Klepsydra wspominała ostatnio o uzależnieniu (sic!) od poczciwego dimenhydrynatu, czy wiecie coś więcej na ten temat?
"mojej wolności dowodem błąd"
  • 407 / 40 / 0
Ostatnio zarzucilem 5 tabsow na zwale i bylo bardzo przyjemnie
  • 1174 / 222 / 23
Kiedyś zjadłem tego dwie paczki i jedyny efekt to to, że prawie zasnąłem w basenie. Żadnych halucynacji takich jak to opisywali inni. Może za mało zjadłem
  • 1395 / 88 / 2
22 stycznia 2020ZbigniewStonoga pisze:
Kiedyś zjadłem tego dwie paczki i jedyny efekt to to, że prawie zasnąłem w basenie. Żadnych halucynacji takich jak to opisywali inni. Może za mało zjadłem
Potwierdzam u mnie poszło 10 tabsów i był tylko sen.
action movie:gun:
  • 407 / 40 / 0
To ja juz po 5 mam bardzo milo jak siedze w miejscu to wpadam w taki sen na jawie jak po opio
  • 513 / 109 / 7
Siema 10 tabsów na pierwszego (i pewnie jedynego) tripa będzie ok? Czy trzeba robić próbę uczuleniową?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.