Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 407 / 40 / 0
Ostatnio zarzucilem 5 tabsow na zwale i bylo bardzo przyjemnie
  • 1174 / 222 / 23
Kiedyś zjadłem tego dwie paczki i jedyny efekt to to, że prawie zasnąłem w basenie. Żadnych halucynacji takich jak to opisywali inni. Może za mało zjadłem
  • 1395 / 88 / 2
22 stycznia 2020ZbigniewStonoga pisze:
Kiedyś zjadłem tego dwie paczki i jedyny efekt to to, że prawie zasnąłem w basenie. Żadnych halucynacji takich jak to opisywali inni. Może za mało zjadłem
Potwierdzam u mnie poszło 10 tabsów i był tylko sen.
action movie:gun:
  • 407 / 40 / 0
To ja juz po 5 mam bardzo milo jak siedze w miejscu to wpadam w taki sen na jawie jak po opio
  • 513 / 109 / 7
Siema 10 tabsów na pierwszego (i pewnie jedynego) tripa będzie ok? Czy trzeba robić próbę uczuleniową?
  • 407 / 40 / 0
Bedzie git
  • 513 / 109 / 7
Spróbowałem 15 i stanowczo odradzam to jest przerażające!
Przynajmniej już wiem jak się czuje schizofrenik
  • 407 / 40 / 0
Bylo przeczytac czego się spodziewac przy jakis ilosciach i wziac przemyślana dawke dlatego napisalem ze 10 bedzie spoko i mialem na mysli max 10. Miales halucynacje?
  • 513 / 109 / 7
Miałem głównie to ściany się ruszały, jedna zamieniła się w projektor z jakimiś napisami, dużo małych pająków, śnieg sypał za oknem podczas gdy tak naprawdę go nie było, moja twarz w lustrze wyglądała inaczej a poza tym to halucynacje słuchowe jakiś trzask skrzypienie itd.
Dziś jestem trochę zmulony prawdopodobnie przez Avio
  • 407 / 40 / 0
No to przesadziles troche ale w mniejszych dawkach jest bardzo fajnie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.