Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
plan dobry. dowal 100 mg i powinno być git. tylko nie przesadzaj, bo difenhydramina ma tendencje do przejmowania tripa przy większych dawkach i może się okazać, że tylko się difką nawalisz, a efka i dxm pójdą w delikatne tło.
szatan
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
po ile braliscie tego deksa z avio? to znaczy avio mowicie ze po 5 tabletek, a deksa?
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Est o tym topic na forum. Chciałem dać linka, ale nie chce mi się dobrze poszukać :P idn założył wątek o tym miksie, jeśli mnie pamięć nie myli, więc wiesz już jak szukać ;) (Coś mi się kojarzy, że 6 tablet avio + ok. 450mg DXM, ale nie ręczę.)
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Jak ja kupowałem to 5 avio (to jest paczka) i paczka aco, i coś takiego miażdżyło nawet kogoś kto miał średnią tolerkę na aco (2 tabsy avio na godzine przed aco, reszta razem z deksem).
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamyczk »
Witam wszystkich.

Mniej więcej dwa tygodnie temu chciałem spróbować dimenhydrynatu. Po przeczytaniu wielu raportów, przeciwwskazań, zaleceń itp., udałem się po aviomarin i nabyłem w sumie 15 tabletek. Zachowując wszelkie środki ostrożności, starannie ustalając harmonogram - aby nie było wpadki - wybrałem piątek jako dzień sądu. W piątek rano, bo na ten dzień wypadło, poszedłem "odpocząć" do lasu. O 8:00 poszły pierwsze aviomariny, w sumie całe 3 opakowania poszły w 10 minut. Minęła godzina i uznałem, że nic już nie wejdzie i można dać sobie spokój.

Na pierwsze efekty musiałem czekać ponad półtorej godziny, licząc od ósmej. Zaczęło się od lekkiego rozjechania wzroku. Około 9:20 odwiedziłem kolegę; pięć minut po tym zaczęły się problemy z pamięcią: w środku zdania zaczynałem zapominać, co chciałem powiedzieć. Rozmowy czasami mniej więcej wyglądały tak:

- Wiesz co?
- Co?
- ...eee...

Nie muszę dodawać, że komunikacja była nieco zaburzona, ale nie było tak źle ;). Po tych dwóch objawach czekałem na coś większego... i nic się nie wydarzyło. Skutki były tylko trzy: osłabiona pamięć (szybko jednak minęło), rozjechany wzrok i lekkie przymulenie. Więc pytanie: czemu tak słabo zadziałało (dane techniczne: 50kg ;))?

PS Wypadałoby poprawić rejestrację (działa jedynie na duckduckgo Chrome) - wiele osób ma z nią problem.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
RE: Up

Gdybyś był w ciemnym miejscu, najlepiej w nocy, to zapewne doświadczyłbyś halucynacji wzrokowych i innych atrakcji. Może po prostu byłeś zbyt rozproszony... Ja jadłem 10 tabletek, ale w ciemnym pokoju w nocy. I było ciekawie.

Gdyby nie POTĘŻNE łaskotki/swędzenie, które ogarnęło mnie ok. godziny od wejścia fazy i tak utrudniało żywot, że nie mogłem tego wytrzymać.... gdyby nie to, to Avio byłby całkiem w porządku :p

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
vart pisze:
Gdyby nie POTĘŻNE łaskotki/swędzenie, które ogarnęło mnie ok. godziny od wejścia fazy
Jak to możliwe :o masz uczulenie na antyhistaminy ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Jezus pisze:
vart pisze:
Gdyby nie POTĘŻNE łaskotki/swędzenie, które ogarnęło mnie ok. godziny od wejścia fazy
Jak to możliwe ]

Jest to możliwe. Ja mam uczulenie na Virlix :P
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorazepam »
Verv pisze:
a mnie ciekawi jakie leki antyhistaminowe bierze sie przy uczuleniu na leki antyhistaminowe.
Czesto w takich wypadkach uzywane sa sterydy, w mikroskopijnych dawkach. Mozna tez sprobowac innego leku antyhistaminowego np. Witamina C jest naturalna antyhistamina,moze nie bedzie reakcji alergicznej.
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Nie sądziłem że to może być kwestia uczulenia... Raczej na pewno nie jest, bo brałem to z kumplem, a ten miał identyczny efekt. Razem się wkurwialiśmy :)

Myślałem raczej, że nadmiar działania przeciwhistaminowego może mieć skutek zgoła odwrotny.

§h¶ôňgĽéĐ.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".