Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Mam takie pytanie do was. Mam do wyboru sevredol 20mg lub dhc 90mg,
Co według was będzie mocniejsze i starczy na dłużej. Zaznaczam że Majkę zarzywam per oral. Na tyle wiedzy ile posiadam to wydaje mi się że dhc będzie mocniejsze i na dłużej mi starczy, czy jednak się mylę to i majka będzie bardziej wydajna.
https://www.youtube.com/watch?v=bGO_aMTjpFI :gun: :gun:
  • 1042 / 297 / 2
@szubi_pontaz DHC
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 25 / / 0
Dobra, dziękuję za szybka odpowiedź. Właśnie tak myślałem że dhc będzie bardziej wydajne. Co prawda faktycznie po dhc nosi na wymioty ale po to ma się prometazyne. Tolerka Majkowa by chyba strasznie szybko rosła, w porównaniu do dhc to chyba bardzo szybko, czy się mylę?
https://www.youtube.com/watch?v=bGO_aMTjpFI :gun: :gun:
  • 1042 / 297 / 2
@szubi_pontaz tolerka to raz, a biodostępność przy podaniu doustnym morfiny to ledwo 20% także no.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 3013 / 1016 / 0
również uważam, że rozsądniejszym wyborem będzie DHC Continus, czyli dihydrokodeina. jest do dosyć wydajny opioid, jeśli nie przesadza się z dawkami. świetnie zabija skręta, a także cechuje się przyjemnym profilem działania, jeśli zażyje się odpowiednią dla tolerancji dawkę. jeżeli chodzi o doustną administrację, to jest to odpowiedni wybór.

na nudności mogą pomóc leki przeciwhistaminowe bez recepty, bądź prometazyna, o której wspomniano.

pozdrawiam, przodownik
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 15 / / 0
cześć mam pytanie, jak wygląda po dhc sprawa z ludźmi? w sensie chce wam się rozmawiać, czy nie, czy taka sama chcec na rozmowę jak na trzeźwo. i też nie mogę znaleźć informacji na temat ile wchodzi dhc więc też byłabym wdzięczna za odp :D i co myślicie jako dhc na pierwszy raz z opio?
Ostatnio zmieniony 30 października 2024 przez natrose36, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 110 / 38 / 0
@natrose36 ja o wiele bardziej robie się towarzyski po dhc i zwykłej kodeinie, lubię gadać z ludźmi i chyba większość też tak ma po opio. Tylko to też zależy od dawki, bo jak walniesz dużą to będziesz miał nody i pójdziesz spać. Na pierwszy raz najlepiej odważyć 100-150mg

DHC jest spoko na pierwsze opio, ale lepiej się zastanów czy na pewno chcesz w to wchodzić. Jak ci się spodoba jakiekolwiek opio, to możesz już zawsze mieć w głowie chęć do następnego walnięcia. Większość ćpunów uzależnionych od mocnego opio zaczynało właśnie od spróbowania kodeiny.
  • 3013 / 1016 / 0
mnie dihydrokodeina bardzo rozleniwia oraz odurza, jej działanie jest dosyć mocno sedatywne i wyciszające w moim przypadku, szczególnie przy dużych dawkach. przy DHC Continus nie trudno o zwisa, powoduje mocny wyrzut histaminy i mocno zwęża źrenice - w ogólnym rozumieniu dużo bardziej jest ta faza, powiedziałbym, "fizyczna". zdecydowanie bardziej wolę po niej oddać się działaniu w samotności i leżeć odczuwając narkotyczny półsen. przy większej tolerancji lub po przyzwyczajeniu do silniejszych środków z tej grupy to działanie jest mniej uwydatnione w tym zakresie, ale nadal uznaję dihydrokodeinę za opioid zdecydowanie bardziej "kanapowy", domowy, niż nie wiem - socjalny. takie są moje odczucia. odbijając od powyższego, to zawsze podkreślam, że to jeden z moich ulubionych narkotyków, mimo faktu, iż zajmuje miejsce dosyć nisko, jeśli chodzi o szczebel drabiny analgetycznej i siłę działania.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 16 / / 0
Co myślicie o wciąganiu kokainy dzień po ugrzaniu się Dihydrokodeiną? Bardzo niebezpieczne? Jakieś pozostałości DHC będą w organizmie?
  • 137 / 10 / 0
Czy wy też dziwnie się czujecie 4-5 h po zarzuceniu dhc lub, kodeiny?
Dzisiaj zarzuciłem kila tabsów dhc. Po godzinie było przyjemnie, ciepło, lepszy nastrój, później przyjemna sedacja. Po jakiś 4-5 h zaczęło mi się robić chwilami słabo, łapał mnie lekki atak paniki, lekkie mdłości, troszkę tętno przyspieszyło. O co tu chodzi... już kilka razy tak miałem po kodzie, dhc. Na początku wszystko ładnie, pięknie a później dziwnie się czuje. Ktoś miał podobnie? Mogą na to mieć wpływ leki które przyjmuję na stale ssri I małe dawki beta blokerów (metoprolol)?

Podobną akcję miałem 1 raz też po morfinie p.o
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.