u mnie dzisiaj poszło 840 mg dihydrokodeiny i bardzo miła faza trwa od rana. jednak te opakowanie sobie zostawiam na skręta bądź awaryjne sytuacje, bo będę się w najbliższym czasie zajmował nieco silniejszym lekiem, czyli wcześniej przeze mnie wspomnianym MST Continus 200 mg. jutro biorę i napiszę więcej też w odpowiednich tematach.
a ty @lol dostajesz od doktora czy na czarno się zaopatrujesz? na czarno to w moim przypadku by się nie opłacało, bo słoik 60tek chodzi średnio po 150 zł, a dla mnie to jest zabawy na jakiś tydzień.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
150 na tydzien to i tak grosze.
Niemozliwe, zeby mak wychodzil Ci taniej, yyy chyba ze podpierdalałeś
Pisales, ze bierzesz po 800-1kg maku, a to 250zl tygodniowo, wiec..?
A 150 to tez niezla cena, zresztą sam się rzuciles przy sporo wyzszej
4zl za 90mg to jest ok, ale wiecej niz 5zl to bym juz nie dawał. Podobno chodzi nawet po 360zl najwieksze opakowanie. Jest to dobre na skręta, nawet bardzo dobre, ale potencjał rekreacyjny jednak słaby. Nie daje mi to fazy tak naprawdę, moze sprobuje stestowac jeszcze jak uda sie zejsc z tolerką. Na początku wydawało mi się to dużo lepsze powiem szczerze. Natomiast na skręta idealne.
no pierwszą paczkę DHC akurat na czarno zdobyłem, ale czy przy sporo wyższej cenie? 180 z wysyłką to nie jest aż tak tragicznie moim zdaniem. teraz już na szczęście płacę mniej, choć urzędowe 43 zł to i tak sporo. nie obraziłbym się za odpłatność 30%, ale wszystkiego mieć nie można. potencjał rekreacyjny jest, jednak nie wiem czy kupiłbym drugi raz na czarno. może, gdybym był na skręcie i szybko potrzebował leków. za to od doktora zamierzam ciągnąć póki daje.
with regards, przodownik
Ja też niedługo będe miał DHC ale nigdy nie brałem. Ile tego na pierwszy raz jeśli zamierzam rozgryźć ?? Mam tolerkę że 750 kody robi mnie good / 300 majki p.o albo 120/140 oxy . Ile byś rekomendował DHC na pierwszy raz. Chciałbym żeby porobiło ale też bez przesady bo mam tego ograniczoną ilość. To działa tak krótko jak koda czy dłużej ?? Nigdzie nie ma FAQ o tej substancji więc się zapytuję Ciebie bo widzę po twoich postach ostatnio że Ci DHC w łapy wpadło bo poza recenzjami maku zacząłeś pisać i o tej substancji ;) Jak Ci się to przy okazji podoba ? Lepsze od tramalu i PST ?? Bo zakładam że oksy i majki nie przebija na bank...
Powód: wycięto zbędny cytat
with regards, przodownik
with regards, przodownik
Niepokoi mnie tylko ta sedacja i nasenne działanie- ja nie szukam tego w opio. Jeśli chcę sobie taki stan wywołac od tego są benzosy. Dla mnie opiaty to relaks ale umysł na tyle światły żeby móc przeżywać fabuły swoich ulubionych seriali w czym bardzo pomaga THC ; ) ;)
mimo, że DHC Continus jest na zwykłą reckę, to tak jak mówię - wielu lekarzy o tym nie wie, albo jest uprzedzona do tego leku. ja już się rozmyśliłem z rodzinnym, bo jednak nie będę ryzykował żeby się zraził do mnie. Tramal pisze lekką ręką i to spore ilości, ale jest na tyle duża szansa, że po prostu odpuszczam. ciężko jest to dostać bez papierów i wcześniej wypisywanych recept. ja już mam w IKP trochę recept i dokumenty oraz pewne schorzenie, te dane ułatwią mi wyrwanie tego leku u kogoś innego. naprawdę tu zależy od lekarza.
jeśli chodzi o ostatnią część wypowiedzi, to różnie z tym bywa. niektórzy nie lubią profilu działania dihydrokodeiny, bo jest zamulająca i nie powoduje jakiejś specjalnej euforii. ale jest bardzo uniwersalna i sprawdzi się w różnych sytuacjach. trzeba spróbować i się przekonać, jak nie będzie satysfakcjonować, to zostawić słoik na skręta, bo tutaj każdy doceni ten lek. już 180-240 mg DHC Continus zalecza na dłuższy czas gila, i to dosyć dobrze.
with regards, przodownik
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/7f5be551-bf44-480d-9f37-8ef0bd32b925/480222_kolejna-gwiazda-zrujnowana-przez.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250430%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250430T041102Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=b2a51c684e35d1828484eb8aaf8471ede693a38bd9196b502ba630dd1e7bdc09)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.