Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
mam 46kg, 26 lat i brałam amfetamine mefedron i benzydaminę

co byście mi polecili w diecie albo jakies suplementy aby pozbyc sie syfu z organizmu i jakoś żeby mi w głowie lepiej było cały czas czuję sie zmeczona i niezadowolona z życia
  • 1891 / 425 / 4
1. Nie ćpać
2. zacząć jeść
3. zacząć spać
4. zacząć uprawiać sport / budować po prostu mięśnie
5. NIE ĆPAĆ

to podstawy
... a dietę układa się pod krew.
DXM
  • 4317 / 699 / 2117
@spokoOona w początkowej fazie dieta bogata w białko i tłuszcze będzie tutaj podstawą. Elektrolity pite dwa razy dziennie, czy też sen zdrowy, nie przebodźcowany niebieskim światłem również powinien pomóc (jeżeli nie masz z nim problemów po maratonowych ćpaniach). W diecie na pewno dorzuciłbym orzechy włoskie, białko z jajek, czy też dużo warzyw, które dostarczą podstawowych witamin. Skupiłbym się na podstawach takich jak:

• ziemniaki - wapń/magnes
  • banany - witamina b6/wapń
  • szpinak - witamina C/wapń
  • arbuz - witamina A.
Koniecznie dużo warzyw, w sporych ilościach, aby uzupełnić braki związane z ćpaniem i doprowadzić jako tako organizm do homeostazy. Konieczne nawadnianie (dużo wody w ciągu dnia, tak aby sporo tego moczu szło). Powinno być dobrze, ale dieta + zdrowy sen będzie tutaj zbawienia. No i najważniejsze — mówimy tutaj o zbilansowanej diecie, która dostarcza odpowiedniej ilości kcal (na zero kaloryczne). Dzięki temu organizm w miarę powinien się regenerować.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 761 / 105 / 0
A jaki probiotyk byście polecili na jelita. Aktualnie biorę Pregabaline i Duloksetyne a wiadomo one jadą po jelitach. Wizyta u Gastroenterologa dopiero w styczniu a do tej pory bym się posiłkował jakimś probiotykiem bo na wątrobę już mam od rodzinnego Hepageren 100mg a na jelita dostałem Debertin też 100 mg. Może jest cos lepszego na jelita czy zacząć wsuwać ten Debertin i dzwonić po opakowanie w tyg. do rodzinnego. Jeśli w złym dziale zadałem pytanie przepraszam i proszę o przeniesienie. Dodam że moja dieta jest różna. Pozbyłem się fastfoodow. Czasem jakaś pizzę mrożona zjem.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4317 / 699 / 2117
Swanson Epic Pro lub N°1 ProBiotic (ale w jego przypadku musisz nastawić się na kosmicznie wysoką cenę).
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 761 / 105 / 0
A ile czasu tego probiotyku trzeba jeść ? Jakiś czas czy for ever ? Bo nawet ten N°1 Probiotyk jeśli mówimy o dawkowaniu jedna kapsułka dziennie to koszt miesięcznej kuracji wychodzi około 100 zł.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9346 / 1814 / 2
05 listopada 2023deadmau5 pisze:
Swanson Epic Pro lub N°1 ProBiotic (ale w jego przypadku musisz nastawić się na kosmicznie wysoką cenę).
Spróbuj sobie Sanprobi np super formuła.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2943 / 1596 / 35
Można jogurt naturalny lub maślankę naturalną.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1293 / 329 / 12
Orzechy, w chuj orzechów - w każdej postaci:

Nerkowce, brazylijskie, pistacje, fistaszki, migdały, mogą być też te w czekoladzie nusbeiser i mieszance studenckiej.

No chyba, że ktoś ma alergię, no to wtedy lipton...
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 924 / 166 / 0
05 listopada 2023Palkrolik pisze:
A ile czasu tego probiotyku trzeba jeść ? Jakiś czas czy for ever ? Bo nawet ten N°1 Probiotyk jeśli mówimy o dawkowaniu jedna kapsułka dziennie to koszt miesięcznej kuracji wychodzi około 100 zł.
oprócz farmokologii to wrzuć do diety jogurty naturalne ( naturalny, bez żadnych dodatków smakowych ), kefir i maslankę plus jakieś kiszonki :)
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.