Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 825 / 14 / 0
Wczoraj dostałem w aptece odpowiednik NEORELIUM cena dobra 6.90 zamiast 9.10 za klasyczne Relanium. Lek wyprodukowany przez Tarchomin. Tabletka nienadaje się do rozpuszcenia w ustach, żółta otoczka, smak b.gorzki.
  • 2 / / 0
Cóż, nie przeczytałem całego wątku, ale nie wiem, czy swojej przygody z rolkami nie spierdzieliłem po prostu je łykając... :#:
Zacząłem od 10 mg, praktycznie 0 efektów, może minimalne rozluźnienie. Potem 15mg i piwko - lekkie problemy z równowagą, rozluźnienie wyraźne. Kolejny etap - 25mg i piwo - na początku przyjemny powrót na rowerze,w domu relaks a potem zmuła i senność. Obudziłem się wyspany i wypoczęty, ale może stało się tak dlatego, że brałem na raty :/ Dzisiaj testuję 35mg i w zamiarze 1 piwo, żeby nie czuć za bardzo efektu alko, z czego 2 tabletki... Pokruszone, sproszkowane i siup w nochala - tak dla sprawdzenia, czy dadzą jakiś efekt. I możliwe, że dają - około 30 minut i czuję lekki relaks, a pisać jest troszkę trudniej :-) Oby tak dalej. Dodam, że ostatnie 6 lat nie brałem nic, wcześniej miałem przygodę z amfetaminą za długą, czasem inchalanty, raz LSA, gałka, MJ kilka razy. I po tym czasie postanowiłem się conieco pobawić tym, co pod ręką, niemniej chyba relanium niezbyt przypadnie mi do gustu.
Uwaga! Użytkownik CpakLesny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
A czego oczekujesz? Efekty jakich doświadczyłeś jak najbardziej prawidłowe.

A walenie tego w nos to głupota, nie ma różnicy w działaniu, no chyba, że zadziała gorzej (otoczka?)

Dla osób które nie gustowały nigdy w benzo, dawka 25 mg jest dawką odpowiednią. Można wyczuć profil działania i charakterystykę substancji oraz całej gamy benzodiazepin.

Diazepam ogólnie jest bardzo przyjemną substancją - wszystkiego po trochu - relaks, sen, miorelaksacja, minimalnie oddalenie od problemów i inne benzodiazepinowe cyrki. Dla każdego coś dobrego :)
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Ja ostatnio po paczce rolek (100mg) zasnąłem nad zupą i bym sie w niej utopił %-D oczywiście nic nie pamiętam tylko mi opowiadali.
  • 198 / 7 / 0
Nie biorę rolek dość często, ale czasami udaje mi się skołować te 15 mg to sobie zarzucę dla relaksu. Zawsze 15 mg miło mnie klepie. Jak się doda do tego jeszcze z 1 mg Alproxu to jest całkiem milusiu. Rozpuściłem ostatnio pod jezykiem 25 mg i zero efektów, ale to zero. Nie wiem dlaczego. Byłem zawiedziony. Teraz poszło 10 mg. Tolerka praktycznie zerowa. Ostatnio brałem 15 mg jakoś na początku czerwca.
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 451 / 2 / 0
ja właśnie poczułem magię diazepamu pod językiem. nie dość, że w porównaniu do reszty benzo jest BOSKI w smaku, to działa znacznie przyjemniej od np alpry.
ALE.
Czy jest możliwość, że jestem jakiś "nadwrażliwy" na benzo? Tranxene na przykład mnie nie robiło wcale, nawet nie odczuwałem relaksu, czasem tylko senność. Jak wziąłem 0,25mg Alproxu myślałem, że się zdupce - strasznie chujowo się czułem, do tego nerwica mi dołożyła swoje i z alprazolamu zrobiła się schiza, więcej go nie tknę. A teraz włożyłem pod język (UWAGA!) 2mg Relanium!!!
I jestem zrobiony. Pisze tego posta z bananem na pysku i jest mi błogo, wykluczam placebo, bo nie doświadczam go po żadnym środku już od daaawna. To nie jest placebo, JESTEM ZROBIONY 2MG RELANIUM. Po tym co czytałem, to nawet ludzie z zerową tolerką (jak ja) muszą zjeść od 15mg wzwyż, żeby poczuć cokolwiek. Rozumiem, że każdy ma inny organizm, że to kwestia indywidualna, le żeby aż tak?? No i jeśli rzeczywiście jestem jakiś nadwrażliwy na benzo, to czemu Tranxene właściwie w ogóle nie działało? Wyjaśni mi ktoś ten fenomen? ;]
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 1 / 0
MIałem liścia w szafce, kiedyś był na handel ale zero popytu.
Nigdy nie żarłem benzo (oprócz jednorazowej przygody z klonem 4 mg).
Bardzo miła relaksacja, rozluźnienie i otwartość.
Boję się, że będę zbyt otwarty, bo rozmawiam z przyjaciółką i nie chcę być zbyt bezpośredni i odważny.
Dawka to 5 mg. I jest superaśnie.
Może ze względu na to, że cały dzień jest pod szyldem wkurwienia i wysiłku fizycznego.
  • 1709 / 11 / 0
Dziś (w kolejności) 115mg rolek, 3 browary i na koniec się przymierzam do 150mg kodeiny :cheesy: Tylko niech ten alkohol zejdzie to przygrzeje.
  • 451 / 2 / 0
nie wyobrażam sobie takiej ilości diazepamu w swoim organiźmie, jeszcze zapitej O.o
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
Kiedyś zjadłem bez tolerancji 45 mg i mało co poczułem. Sprawa indywidualna, bo część benzo na mnie działa za mocno, część za słabo. IMO błędem jest porównywanie mocy działania u różnych osób patrząc jedynie na dawkę (zakładając zerową tolerancję).
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.