Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 676 / 26 / 0
Ja jak przerywałem ciąg alkoholowy to zarzucałem trzy razy dziennie po 20mg diazepamu, przez 4-5 dni. Przy zerowej tolerancji. Ale ja waliłem kilka tygodni od rana do wieczora, po 1.5 litra wódy. Tylko spałem i waliłem szklankę, i tak w kółko. Nie wiedziałem nawet jaki jest dzień i czy rano czy wieczorem. Pierwszy taki ciąg przerywałem raptownie, bez diazepamu, i atak padaczki miałem zajebisty. Ale jak Ty tak sobie piwkujesz to uważam że 10mg co 12 godzin powinno wystarczyć, zakładając że nie masz wyjebanej tolerancji. Tak z 4-5 dni powinno wystarczyć, żebyś się w benzo nie wjebał 😉.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 138 / 32 / 0
Dzięki za info, a po jakim czasie od przestania chlania ta padaczka Cię jebła?
  • 676 / 26 / 0
Jakieś 24 godziny od zaprzestania picia.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 111 / 7 / 0
Słyszeliście że omeoprazol jest w interakcyji- zwiększa stężenie?
  • 676 / 26 / 0
Mam kłopot. Odstawiam ten diazepam, w sumie zostało niedużo. Przez cztery dni brałem po 15mg diazepamu, dwa dni jestem na 10mg. Ale chujowo się czuję. Zaczęło się w ubiegły piątek. Myślałem że to jakaś infekcja bo i gardło mnie bolało i rozbity jakiś byłem. Ale do niedzieli objawy te minęły, za to dalej się czuję chujowo. Jakiś łeb mam skołowany i chujowe samopoczucie. Zastanawiam się, może to jakiś dziwny objaw skrętu? Ale taki stan nie pozwala mi normalnie funkcjonować. Od piątku siedzę w domu, jeszcze ten koronawirus, a mieszkam, kurwa, w Niemczech i niemcy już sraczki dostają. Tak się zastanawiam, może podbić jednorazowo trochę ten diazepam, powiedzmy zarzucić 2mg klona i zobaczyć czy te pojebane objawy miną? Jak nie miną to będę myślał dalej. A jak miną to będę wiedział że to przez benzo i trochę wolniej będę schodził. Może zbyt mocno wjebałem się fizycznie, mocniej niż zakładałem?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 911 / 205 / 1
Podnieś o 2,5-3 mg, zależy jakie tabletki i próbuj dalej. Dasz radę.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 904 / 182 / 0
Nie. Nie kontruj odstawki żadnym 2mg klona. Daj te 10mg jeszcze 2-3 dni i może się ustabilizujesz. Dasz radę, 2mg klona z twoją tolerką może nie dać ulgi a tylko spieprzy odstawkę. Mi kiedyś tydzień zajeła stabilizacja po dawce ale funkcjonowałem.
  • 676 / 26 / 0
Kurwa, odczytałem już po zarzuceniu 4mg klona 😞. Ale dzisiaj lepiej się czuję, szału nie ma ale już wyszedłem z domu i pozalatwialem parę spraw, czego wczoraj bym nie zrobił. Myślę że kilka dni i stan się ustabilizuje i zacznę z powrotem ciąć dawkę, tylko wolniej, stopniowo przechodząc na rolki. Jeszcze jakiś zapas leków mam, powinno wystarczyć...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 1106 / 221 / 0
To trzeba było już lepiej podnieść nawet o połowę do tych 30, czy nawet 40mg dawkę diazepamu, do tego ewentualnie dorzucić jakąś pregabalinę i założe się, że po takiej przerwie na niskich dawkach spokojnie byś pozałatwiał, a ty znowu podnosisz do ~80mg, czyli niewiele mniej, niż brałeś na początku, także trudno żebyś nie czuł się lepiej. Nikt nie mówił, że będzie łatwo, w końcu okres, przez który bierze się dawki terapeutyczne i już wtedy zaleca odstawić, ty brałeś co najmniej 10x tyle, więc to, że na takich niskich dawkach czułeś się "tylko" chujowo, a nie tragicznie, czy nie do wytrzymania to i tak jakiś sukces. Im wolniej teraz będziesz ciął, tym więcej takich "spraw do załatwienia" będzie wypadać. Zastanów się, czy na prawdę chcesz to odstawić, czy po prostu sobie wkręcasz, a na prawdę dalej chcesz ćpać, a perspektywa obniżonej tolerancji zaczęła już podświadomie kusić.
  • 676 / 26 / 0
Nie nie, zdecydowanie chcę to odstawić ale tak, abym mógł normalnie funkcjonować. Te 4mg klona to nie daje mi żadnej przyjemności przy mojej tolerancji, po prostu czuję się normalnie. Po prostu wolniej będę odstawiał ale odstawię. Nawet jak to potrwa miesiąc, dwa czy trzy. Pracuję intensywnie zawodowo i nie mam takiej możliwości żeby jebnąć robotę na miesiąc bo będę odstawiał i będę nie do życia...
Pozdrawiam!
Paweł
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
„Wziąłem magiczne grzybki” – były zawodnik KSW szokuje wyznaniem na temat ostatniej walki na PFL!

Tom Breese to były zawodnik Federacji KSW, który jedną ze swoich ostatnich walk stoczył dla organizacji PFL. Anglik właśnie udzielił wywiadu portalowi Polish Fighters, w którym szokuje swoim wyznaniem na temat ostatniej walki dla właśnie PFL! Breese twierdzi, że był w jej trakcie naćpany!

"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko

Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.

Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!

Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.