Fiesta12 pisze:Tylko że ja z ciekawości przejrzałem kilkanaście komentarzy tego użytkownika i coś mi podpowiada, że zabrał on nam niepotrzebnie czas! Zajmowanie się mitami mnie nie pasjonuje. Jak ktoś ma znajomości u moderatora, to niech go namówił o skasowanie całej tej zbędnej dyskusji, jak to z kolegą chemikiem zrobiłem dezomorfine:-)
Miejsce: Wrocław.
Za dużo hajsu by tak marnować.
A jakby wziąć dezomorfinę, w sensie tę zanieczyszczoną - krokodyla, per oral, a nie walić po kablach? Zanieczyszczenia doprowadziłyby do zatrucia użytkownika?
A może per rectum? Wypadający odbyt to chyba jednak lepsza opcja niż odpadająca ręka
To z dupskiem to oczywiście żart, ale serio, jak z podaniem tego ścierwa oralnie?
Ja to bym zasuszyl I w nocha probowal jak juz, choc jezeli nie spieprzysz inekcji, to przezyjesz. Gorzej jak podasz podskórnie I w pore nie wybierzesz sie do lekarza
Bedzie crocodilius polakus
Ps. Wrzuc foty
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
Ja tego nie mam, więc fot nie wrzucę. Chyba, że to w ogóle nie odpowiedź do mnie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.