Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Dexmedetomidine.png
5-[(1S)-1-(2,3-dimetylofenylo)etylo]-1H-imidazol
https://pl.wikipedia.org/wiki/Deksmedetomidyna

Ktos, cos wie, widzial, probowal, powie? Mam dostep do tejze pieknej substancji, ale procz 'medycznej' i weterynaryjnej teorii + ulotki nic ciekawego czy z praktyki wzietego na ten temat nie znalazlam, a nie wiem, czy pierwszym testerem byc chce; ) Glownie zalezy mi o dawkowaniu, zeby sie ujebac, ale nie zajebac, fazie i jak dziala z opio/benzo/stimami.

Tjankks
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2019 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
Uwaga! Użytkownik Yumisiek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 848 / 286 / 0
Nie oczekuj po tym jakiejś mega mocnej fazy. To jest tylko agonista alfa 2 więc efekt będzie porównywany do klonidyny.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 1431 / 89 / 2
Tylko trzeba podawać w płynie, a doustnie da radę podawać tą substancje?Znalazłem to https://www.ema.europa.eu/en/documents/ ... .pdf.Chyba można wydębić od weterynarza w maści i se smarować.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.