Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
waga?
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2009 przez kolik, łącznie zmieniany 2 razy.
                  ~O~
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
waga = przypal
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
pojebane, nie?
do tego śrubki w samarkach i dożywocie :)
ech
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2009 przez kolik, łącznie zmieniany 2 razy.
                  ~O~
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
waga = przypał w chuj

ale idzie się z tego wybronić tyle, że nie przed psami.

ale prawda taka ze jak znajda wage, samarki i wiecej niz jedna sztuke to dilka na bank
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2009 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fachowy »
ja raz mialem 4 gramy w 6workach przy sobie i akurat panowie policjanci skusili sie na rutynową kontrolę wraz z pokazywalem co tam mamy w kieszeniach , nawet skarpetkach. 10 minut wczesniej cos mi powiedzialo zeby schowac stuff z kieszeni do majtow, zapewne zarzut dilowania murowany... jestem ciekaw co by sie ze mna stalo jak by przy nich z mojej kieszeni ujawnily sie wyzej wymienione 'sladowe' ilosci. odrazu na ziemie w kajdany itp? :scared: :nuts:
[/quot

Jebać Psy

Ja byłem przy akcji jak mojego kumpla zawineły psy bo miał kilka tabletek metanabolu w samarze. odrazu dostał laczka w plecy i w kajdany . Ja i jeszcze keden kumpel do sciany szeroko nogi.Ogólnie widowisko na cale miasto A wedlug policji po analizie wyszło że to tabletki amfetaminy ;D i dostał 2 lata w zawiasach.

A innym razem kumplowi znależli wage ujebaną od sqna i go zawineli odrazu na 48 do wyjasnienia ale miał zero przypału.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: greenthumb »
0 przypału jest równoznaczne z "zaje**ł z d**y
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fachowy »
no nic nie mieli na niego nawet testy nic mu nie wykryły i musieli go puścić po 48 ale wagi mu nie oddali ;D;D;D
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
W Krakowie jest taka praktyka, że podczas przypadkowego zatrzymania do 20 gram dają automatycznie posiadanie, powyżej - dilerka. Następnym krokiem w ewolucji powinny być mandaty za posiadanie, tak jak w Niemczech.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DrJoint »
zalezy jak sprawdza telefon i beda wiesz smsy nawet jakies przypalowe to moja dojebac albo wage ale raczej musi jakas osoba byc co potwierdzi ze ma od ciebie ziolo. tak to mowisz ze na wlasny uzytek blanty masz
Uwaga! Użytkownik DrJoint nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Posiadanie wagi nie jest przestepstwem, nie wiem na jakiej podstawie mogli by kogokolwiek skazac. Trzeba miec dowody, ze waga byla wykorzystywana do wazenia towaru i jego porcjowania. Zawsze mozna powiedziec ze wage kupiles do wazenia listow pocztowych.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.