Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2594 / 540 / 0
@tosieniedzieje Nie brałem o-pce, bo podobno potężnie podnosi tolerancję na wszystkie inne arylki, a to mi się nie uśmiecha.

W każdym razie, wracając do DCK, przedziwne mam doświadczenie. Wrzucałem przed północą wspomniane powyżej 50mg i myślałem, że będą dosyć mocne efekty i do południa będą mnie trzymać lekkie problemy z motoryką, a tak jak pisałem dysocjacji prawie nie było. Rano obudziłem się trzeźwy, natomiast po paru godzinach pojawiło się lekkie odklejenie. Chyba faktycznie trzeba to aplikować tak jak ketę, tzn. rozłożyć dawkę na kilka kresek.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 3144 / 879 / 5
Może nos już nie daje rady? Ja DCK tylko dojapnie, zawsze mnie mocniej klepało, a jak wchodziło to aż przygniatało to ziemi.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2874 / 298 / 0
dostałem tabsa 20mg gratis i pierwsze słyszę o substancji, się zastanawiam czy pół czy całe choć już od razu mój wewnetrzny głos powiedział że nie po to zrobili cały żeby go dzielić, od kiedy jotes to jesz xD

wbiłem tu poczytac co to, wystarczyło mi info że to dyso, potem przejrzałem pięć postów w górę żeby sprawdzić dawkowanie i widzę to:
15 sierpnia 2024Vetulani44 pisze:
Testowałem najpierw dawki 10-20mg na wyczucie, wydawało mi się, że substancja jest dosyć mocna. Według psychonautwiki dawkowanie 40mg to już "heavy". Wrzuciłem 50mg i... nic.
a skoro na anglojęzycznej stronie piszą że 40 to heavy, to już żałuję że mam tylko 20, choć serio chciałem tylko spróbować, ale dawki angoli zawsze trzeba na nas polakach mnożyć razy 2-3 xD

oczywiście dzieci nie róbcie tego w domu bez opieki rodziców

rzucam tabsa pod język i elo, jeszcze tu wrócę zdać relację

ahhh, aż poczułem się z 10 lat młodziej nie wiedząc co jem :D

--------------------------------------
edit po T0+1h6m

no mówiłem że za mało %-D
lekkie przyjemne dyso, ciężko mi porównać do czegokolwiek bo nie wiem jak by teraz różne rzeczy na mnie działały, tak w sam raz żeby teraz iść na grilla do rodziny

ale chcialbym powiedzieć jedno: DAWNO MI TAK MUZYKA NIE WCHODZIŁA, i to tak że bym potańczył choć normalnie nie tańczę

takie zarzucenie 20mg lub dla mniej doświadczonych 10mg widziałbym idealnie na wrzucenie na jakiś festiwal typu woodstock, zaczynam rozumieć czemu ketamine jedzono w klubach
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3144 / 879 / 5
DCK fantastyczna substancja i będę murem stał za podaniem oralnym, na pusty żołądek najlepiej.
  • 2874 / 298 / 0
Ja połowę połknąłem, połowę pod język choć zaraz jak się zrobiło gorzkie to stwierdziłem że popijam i się nie męczę bo wiem że różnicy wielkiej nie będzie.

Weszło fajnie myślę że jakieś 15-30 minut. Na prawdę przyjemne dyso. Myślę że chyba bardziej towarzyskie niż inne gdzie Cię odcina w świat robocopów. Choć mówię przyjąłem tylko 20mg z tabsy.

Chętnie potestuję więcej jak będę miał okazję.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 161 / 11 / 0
2oxo pcm, kiedyś zjadłem 10mg.
czułem się jak po 300mg DXM.

pewnie za mało, ale dysocjanty,
nie mają u mnie większego wzięcia

Wyczerpałem korzyści płynące z 2fdck.

Nie zauważyłem, że to o ketaminie.
Proszę przenieść do 2oxopcm.

Wzór strukturalny mnie zmylił.
przeniesiono-db
  • 295 / 59 / 0
Oh kurna zbliża się. Zbliża się i nadchodzi. List z rejonu nie znanego z taniej cebuli, lecz kosztownych tulipanów. Nie takich tulipanów jakie można spotkać w przejściu między pawilonami w drodze do osiedlowych blokowisk. Paczka niepozorna, jednak materiał w niej zawarty, wszelkie pozory dezintegruje. Tak jak moje resztki świadomości.

DCK, moja pierwsza RC arylka, którą od początku się zachwycałem. Nawet pseudo-dexowe podawanie w partiach rozpisałem, co by dziura była głębsza, bardziej wciągająca, zabierająca to czego nie potrzebuję czuć na co dzień. Mój łeb, który na karku noszę, wypełniony wspomnieniami dzieciństwa na alko i dragach, które zbudowało pustą skorupę, człowieka bez celu, bez pośpiechu stąpającego ku zgubie w miękkich dłoniach dysocjacyjnej kurwy zwanej "dziurą". Sam jej pseudonim mówi o tym, że niczego nie wypełni. Więcej, ona tylko potrafi zabrać, a jednak, jak w zasłyszanym cytacie "zabiera całe zło i wszystko poza nim". Wszystko co w nią wpadnie.

Chyba jestem gotów. Zapierdolę 60mg bez tolerki, co najmniej, bo łeb krzyczy zajeb 80, ale wiem, że skończy się black-outem. Myślę, że dorzucenie metocyny nie będzie się mijało z celem. Na pewno bongo z baki wjedzie. Bez tego nie ma mowy o prawilnym D-hole'u. Wkurza mnie, że na jakiś czas O-PCE zniszczyło mi przyjemność z walenia innych dyso. Teraz raz na tydzień max. Teraz się uda. Oczywiście to tylko wkrętka. Oszukiwanie siebie. A może jednak? Chuj wie. Za pare tygodni zdam releację. Może trip raport na neurogroove. Pierwszy w karierze hmm... Zobaczymy.
  • 2594 / 540 / 0
60mg? 80mg blackout? Walisz to domięśniowo? @DeiRow
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 5071 / 867 / 0
To byla tez boja 1 rc arylka i w sumie wspominam ja najlepiej.
To byl niesamowity plusz . Z czasow gienka
Niestety faza mnie przerosła jednego razu i 3 gramy ojciec spalil w piecu
Do dzisiaj nie moge tego odzalowac
Potem mialem inne sorty od polskich cebulakow lecz takiego nie trafilem
A drugim dyso byl DCNEK . Roznica byla kolosalna dcnek to zimny chory skurwiel a nie pluszowy kocyk
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3144 / 879 / 5
No u mnie jedna z pierwszych arylek. Dostałem od chińczyków taki żółty sort. Kurwa jak ja się magicznie naćpałem wtedy %-D miłość od pierwszego wejrzenia.
Potem mi się zdarzyło trzy czy cztery razy, że chujowy sort ale to w ciągu jakichś dziesięciu lat ćpania dyso. A tak to bajlando zawsze hehehe
ODPOWIEDZ
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.