Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Masz po 30mg kety ego death i fazę cały dzień?
Opis działania nie pokrywa się z faktycznym działaniem.
14 października 2024NitroN pisze: Hej czy ketamina może znaleźć zastosowanie aby ograniczyć chęć dorzutki beta ketonów? Powiedzmy robie sobie kilkugodzinne posiedzenie na beta ketonach i na koniec wale ketamine po to żeby złagodzić zejście po ketonach i już ich nie dorzucać. Dobry pomysł czy z deszczu pod rynnę?
Odnośnie ostatnich komentarzy, jak keta nie zamyka się w godzinie lub półtorej max to macie co innego. Ego death albo mocniejsze doznania są tylko po większych dawkach ala 80mg+ sniffem
Z bylicą piołun nie działa. Albo nie jest wystarczająco podobna składem do bylicy rocznej, albo nie zmienia wystarczająco metabolizmu.
Po przerwie tolerancyjnej spróbuję jak do DXM czosnku, pieprzu, grejfruta, działają na jeden z enzymów metabolizujących ketaminę - CYP3A4.
Znalazłem też na Reddicie opinię że Kava Kava wzmacnia ketaminę prawdopodobnie też przez enzymy. Próbował ktoś? Ja małe dawki (~5g kavy + ~15mg kety razy kilka dawek) łączyłem i nie poczułem znacząco mocniejszych efektów - tylko tyle co uzupełnianie się działania substancji, połączenie lekkiej niestymulantowej stymulacji z 2 źródeł było fajne. W większych ilościach IMO ryzykowne połączenie.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Cukier działał normalnie, wszystkie efekty zwykłej kety normalnego sortu, kolega na końcu wora pokroił i skruszył kamienie na pył, który wyglądał jak cukier ze wcześniej.
Tylko że efekty tej pokruszonej porcji się nie zgadzały z wcześniejszymi, wiadomo tolerka ale wrażenia zaczęły się dopiero po czwartym pociągnieciu. Brak tej typowej zmiany w motoryce, nie wgniotło w fotel, brak wkrętki w muzyke, na głowie za to mania, chęć gadania z ludźmi.
Ktoś może wie co to było w tych skałach? Jakaś przegotowana keta po prostu, która była słabsza w efektach? Czy zupełnie inna substancja? Nie jest to takie typowe nastimowanie jak po fecie, beta ketonach, MDMA jak coś.
Jednak jeśli Ci materiału nie szkoda @NERV to możesz zrobić testa pod tytułem oralne zażycie. 250mg powinno być srogie w chuj (blisko hole), gdzie przy zwykłej kecie to jakby z 50mg zajebać (bo droga podania kety oralnie jest najmniej ekonomiczna).
Też dodam, że jak chodzi o kete to zazwyczaj występuje w igiełkach lub w cukrze (takie mini kuleczki). No chyba, że ktoś kombinował z roztworem kety i przerabianiem go na kryształ (w życiu nie widziałem żeby ktoś tak robił, raczej suszylo sie na gładki proszek). Były też syfne sorty z bardzo niereguralnym kształtem, od igieł po grudki kryształu. To było gówno. Stan stricte ketaminowy zabarwiony zanieczyszczeniami. Dalej jest dostępny na DN uprzedzam.
2-FDCK za to prawie zawsze miałem w formie nierównych kryształów (tak jakby ktoś urwał z wiekszego). Klarowne i bardziej w kolorze szczyt po dobrym nawodnieniu (prawie przeźroczyste, trochę ujebane, ale be, przesady, nie jak 4cmc z ulicy).
Niewiele powie forma kryształu, bo Ach (i inne związki organiczne xd) są dość zdradliwe pod tym względem, lecz igły lub cukier jako forma krystalizacji wróżą dobrze. Zawsze jest test wysypania na folie aluminiową kety i podpalenie od dołu. Jeśli wyjdzie czerwona jak utleniona krew lub troszkę ciemniejsza to raczej to keta. Wystarczy jakieś 10-15mg materiału (szczypta , szczyptunia) do podgrzania, byle nie spalić na czarno. Pewnie i mniej.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Niedorzeczny zarzut z powodu grzybków
31-latek w plecaku miał grzybnię halucynogennej łysiczki kubańskiej, a w mieszkaniu gotowe, już ususzone grzyby tego gatunku. Mężczyzna usłyszał zarzuty. Grozi mu do trzech lat więzienia.
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.