Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 586 / 123 / 0
Ja do nalewki z damiany dodałem wygotowanej guarany w formie syropu cukrowego
Smak troche jak miód ale ziolowy bardziej jak jager
Do calosci dodalem żeń szeniówki syberyjskiej i wszyscy użytkownicy chwalili dzialanie
  • 21 / / 0
Nie polecam zbyt często spożywać z alkoholem , wyraźne pogorszenie pracy żołądka, lub rozregulowanie .
Co do palenia to najlepiej w mixach , sama raczej nie da wyraźnego efektu.
Tak samo w przypadku libido-herbatki😁
Najlepiej połączyć z roślinką wykazującą synergię np muira puama lub Catuaba
Uwaga! Użytkownik TruthSeeker1150 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Probowalem i smak jest gorzki aczkolwiek ja pije kave kave bez problemu. Dzialanie na pusty zoladek w miare mocne i odczuwalne. Nastepna nalewke na swieta sprobuje z bialej tekili tak jak kolega pisal. Moze bedzie jeszcze lepsza.

scalono - WRB

Dodalem cukier palony i wyszla jeszcze lepsza.
  • 1394 / 88 / 2
Podobne jest to do benzo coś?Poprawia sen?Idzie się ućpać?Wychodzi dobrze cenowo?Da radę hodować w chacie?
action movie:gun:
  • 4 / / 0
@stuk podobne do słabego benzo, choć zdecydowanie mniej niż Passiflora no i ciężko nazwać te efekty ućpaniem. Jeśli próbowałeś klorazepanu to powiedziałbym, że to podobny kaliber (czyli jeśli nastawiasz się na solidne uwalenie to raczej się zawiedziesz).

Używam mielonej damiany z MO kilka razy w miesiącu i zawsze czuję subtelny, lecz wyraźny efekt tej rośliny. Delikatne uspokojenie myśli, przyjemne uczucie rozleniwienia w ciele - idealne na wieczór. Dawkuję około 5 gramów proszku na kubek - zalane zimną lub gorącą wodą w zależności od pory roku. Pył lubi sobie opaść na dno po chwili, dlatego co kilka minut mieszam żeby spijać go razem z naparem. Polecam z czystym sumieniem pod warunkiem, że nie oczekujesz cudów.
  • 1394 / 88 / 2
@ModernHippie A tylko jaki wychodzi cenowo w sklepach internetowych?
  • 1394 / 88 / 2
Dobra podbijam warto brać pakę 250 g Magiczne O?
  • 1394 / 88 / 2
No ja jestem zwyrol narkmański i gotowałem w garze 20 gram docisnołem coś było, ale to mnie nie zadowoliło.Coś między hydro, a słabym benzo.Słabe to i szkoda 10 zł.
  • 1394 / 88 / 2
Ziomek jest na programie i pyta się mnie czy może waluć to bezpiecznie, trzeba zabłysnąć.Admin proszę nie banuje nie moja wina post pod post.
  • 4 / 1 / 0
Dzień dobry Szanowni !
Zrobiłem sobie nalewkę według załączonego przepisu.
I mam w związku z tym pytanie.

Jak to dawkować dla uzyskania delikatnego wyciszenia?
Oczekuje delikatnego wyluzowania, które nie będzie przeszkadzało np w pracy.
Dodam, że nie piję alkoholu od 3 lat i nie biorę żadnych leków ani innych narkotyków. Jednym słowem jestem całkiem czysty a mój układ nerwowy jest bardzo czuły na nawet nie duże ilości substancji psychoaktywnych.

Dla przykładu mogę podać, że dość mocno odczuwam 5mg Tranxene 😉
Poradźcie jak stosować nalewkę z liścia damiana.

Pozdro.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.