Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Łaciata to zależy od orgabizmu. Jeśli masz dobrze nawodniony organizm i jesteś dowartościowania witaminami i wgl to powiem ci z własnego doświadczenia że źrenice inaczej reagują i wgl na drugi dzień czujesz się znacznie lepiej. Nie mówię że nie będziesz miała zwały 😂 będziesz miała ale słabszą. Jeśli planujesz coś brać najlepiej jest się dobrze najeść przed zażyciem i dużo dużo pić bo pamiętaj 4cmc dobrze odwadnia organizm. Myślę że pomogłem 😎
  • 397 / 32 / 7
nie wiem lecę ciągami jak już lecę i jak zauważyłęś - gówna nie ruszam tylko dobrych sortów szukam.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 37 / 0
Jak zdarzyło mi sie przeholowac z fetą, to ratowalem się czasem paczką Thiocodinu. Źrenie zmniejszało, ale te połyskujace oczy i tak budziły watpliwości.
  • 5033 / 863 / 0
Także ratowałem oczy thiocodinem. Efekt może nie był za ciekawy, ale przy przesadzeniu z euforiantami/stymulantami koda wprowadzala spokoj ducha i zmniejszała natezenie tzn kocich ruchow stimiarza. Jak czlowiek w potrzasku to nie ma co sie zastanawiac . koda naprawde moze uratowac gdy przesadzimy.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3524 / 576 / 1
thiocodin kiepsko u mnie pomaga na źrenice rozszerzone kotem. Nawet po 8h pod przykocenia, 300 kody działa raptem na pół gwizdka. Nie wiem jak po innych stimach.

Bardzo dobrze sprawdzało się za to PST! Nawet przebijało się działaniem przez kota! Było czuć ten promien pluszu/ ciepła
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 96 / 7 / 0
Znalezione na ang Wiki....

Substancje wpływające na zmniejszenie źrenic:

Opioidy, takie jak fentanyl , morfina , heroinai metadon (wyjątkiem jest petydyna )Produkty zawierające nikotynę, takie jak papierosy, tytoń do żucia lub guma.Imidazoliny, takie jak klonidyna , nafazolina , oksymetazolina i tetrahydrozolinaLeki przeciwpsychotyczne , w tym rysperydon , haloperydol , chlorpromazyna , olanzapina , kwetiapina i inneŚrodki cholinergiczne , takie jak acetylocholinaOndansetron (środek przeciwwymiotny) znany pod nazwą ZofranNiektóre leki stosowane w chemioterapiiraka , w tym pochodne kamptotecynyMirtazapina , noradrenergiczny i swoisty antydepresant serotonergiczny ( NaSSA )Niektóre inhibitory MAO .Krople do oczu z ostrokarpiną i wszystkie inne parasympatykomimetykiW niektórych rzadkich przypadkach, gdy są wystawione na działanie gazu musztardowego .Organofosforany
  • 223 / 30 / 0
KAżdy opioid. Wiadomo kodeina to słabizna, mi nawet źrenic nie rusza. Ale DHC już tak. Są też takie krople, bodajże na jaskre. Zastosowane raz na jakiś czas nic złego z oczami nie robią. Nie mylić z tymi na zaće, bo one rozpierdalają oczy lepiej niż najlepsze MDMA. Ewetualnie soczewki kontaktowe dopasowane idealnie go koloru Twoich oczu.
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 326 / 13 / 0
Czyli jedno nabicie Fu-Fa powinno poradzić sobie z wielkimi zrenicami po stimach-euforykach-psychodelikach?
  • 3 / / 0
Polecam kolorowe soczewki.
Mimo, że dalej źrenice są duże, to po prostu tego nie widać.
Nie polecam zakładania ich na wejście (mi piguła i piko słabo wchodziło jak je założyłam), ale w trakcie fazy lub po niej jak najbardziej. c:

Ostatnio zmieniony 16 listopada 2017 przez xpikochux, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 732 / 57 / 0
Pilokarpina 2%. Krople, na recke, kosztują kolo 5-7 zł przy 100% odplatnosci, a na ryczałt płaciłem coś koło 2.60zl za opakowanie, w którym jest 2x5 ml. Każdy lekarz wypisze Jak powiesz że dla babuni na jaskre
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.