Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 5 / 0
Albo idźcie na jakieś balety tam na bank coś dorwiecie z resztą jak prawie na całym świecie.
PS. Anglik poczęstował koksem, był całkiem dobrej jakości aż byłem w szoku, porównywalny do tego z Irlandii gdzie jadłem najlepsze towary w życiu hehe
Bywało gorzej i chwalili ...
  • 553 / 117 / 0
13 czerwca 2023Pegasus1 pisze:
Hej. W przyszłym tygodniu będę w Pradze. Możecie podpowiedzieć jak sobie ogarnąć jakieś specyfiki?
Czy lepiej wziąć ze sobą do pociągu co mamy, ale boje się czy nie będzie kontroli z psami
Jeśli wciąż tam jesteś to polecam ci szukać kontaktu przez telegram. Działa to o wiele lepiej niż w PL...znajdujesz odpowiednią ofertę, umawiasz się i dostajesz coś chciał. Jest szansa, że koksik kupisz również w klubie np chapeau rogue.
  • 425 / 50 / 0
Da sie jeszcze kupic w czechach piracetam bez recepty? Cos nie ufam tym internetowym racetamom bo po malych dawkach zle sie czuje a do czech mam blisko
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 7 / 0
Czy w Czechach są sklepy z dopalaczami czy już nie ma? Bedę w Czechach chciałem coś przywieźć
  • 3 / 2 / 0
Nie ma w Czechach sklepów z dopalaczami.
  • 53 / 7 / 0
Jestem w Pradze co warto i można przywieźć ciekawego do kraju?
3 kartony alkoholu mam bo tani
Coś z apteki można zabrać co u nas jest na receptę?
Snus jest też biore

Przeniesiono — czołg
  • 1249 / 314 / 12
To co najtańsze i najlepsze oczywiście. Szlugi i alko czemu nie (szczególnie w pivnicach) ale ja to bym sie pokręcił za metą.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 53 / 7 / 0
Próbowałem poszukać na telegramie ale tak wpisując i szukając to lipa jest. alko bardzo tani szczególnie wino
  • 1249 / 314 / 12
Nawet nie tyle tani co jakościowo w stosunku do ceny sztos. Piwa może nie są tak mocne jak w Polsce, ale są takie jakby nwm orzeźwiające. Czarny kozioł z kufla wymiata.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 53 / 7 / 0
Szukam kontaktu po telegramach ale lipa wszystko nieaktywne to co znajduje w necie. Spotkałbym się z kimś i kupił co nieco a mam ograniczony czas na szukanie :/

profilaktycznie przypominam tylko, że na forum obowiązuje zakaz handlu — czołg
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.