Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 623 / 22 / 0
Jak wygląda sytuacja w Ostrawie jakieś rcki typu pvp albo 3mmc znajdę? I gdzie szukać piko w Ostrv?
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 447 / 50 / 0
@up
nie wiem jak w ostravie ale w innym przygranicznym miejscu w knajpie z ogromna iloscia maszyn, nie ma zadnego problemu z ogarnieciem szybkim piko.
  • 365 / 2 / 0
Bigaffe1990 ile za gram piko bez znajomości? Mam jakiś taki ryj i język ciała, że wzbudzam zaufanie wszelkiej patologii, więc wiem, że coś ogarnę. Tylko jadę z drugiego końca Polski na majówkę po to :nuts: Kiedyś waliłem piko z tora, więc profil fazy i wygląd kojarze, ale ryzyko wałka zawsze jest :-/
  • 22 / / 0
Co do kupowania mj polecam bar "Shotgun" (adres: Víta Nejedlého 7, prague) - mała speluna gdzie w kącie siedzi facet przy stoliku z tabliczką "reserved". Ma popakowane wcześniej samarki po 2g w każdej (tak mówił, w rzeczywistości było więcej gdy zważyłem). Cena 500 koron i nie polecam się targować bo i tak nic nie spuści w przeciwieństwie do murzynów z ulicy a jakość nieporównywalnie lepsza. Oczywiście wypada kupić piwo/drinka przed transakcją - w końcu to bar.

Drugie miejsce gdzie można kupić dobre palenie to metronom przy leteńskich sadach - tam gdzie jeżdżą skejci, po krótkiej rozmowie z jedną grupką ludzi dowiedzielismy sie, że przesiaduje tutaj często pewien facet i zaopatruje wszystkich skejtów. Jak później sie okazało to on nas znalazł a nie my jego (przyszedł sie spytać czy mamy bletki). Ceny już nie pamiętam ale okolo 250 koron za palenie o wiele lepsze niż od murzynów
  • 23 / / 0
a jakie ceny za g w czechach? jak z jakoscia?
  • 181 / 7 / 0
Takie jak piszą, na Valclavskim Namesti (Praga) masz od murzynów bez problemu za 500/2 g - jakość _mojego_ była b. dobra, ale wyobrażam sobie też wałki - w końcu takie miejsce przypałowe. Lepiej rozglądać się w klubach - też masz wszystko napisane.
  • 1676 / 106 / 0
vsvpboy pisze:
Jak wygląda sytuacja w Ostrawie jakieś rcki typu pvp albo 3mmc znajdę? I gdzie szukać piko w Ostrv?
W ostrawie na stodolni ogarniesz prawie wszystko.
pisałem juz i powtarzam
Tam nie szukasz zabawek, tam zabawki Ciebie szukaja,
Mozecie byc pewni, że kumate chlopy pojda z 10 nmin za wami, jak jestescie bez ogona spytaja czy turysci,
Szybka rozmowa.
krystal (nie wiem co to) puder (amph) p.iko i palenie.
Ceny jak z kosmosu ale przy +/- 5 szt zejda bez problemu.
jak my bylismy to za palenie krzyczeli na nasze 50 zl sztukaprzy 3 gr zeszli na 35zl gr.
wagowo git malina.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 66 / 80
Potwierdzam, w Ostravie Stodolni to taka ichniejsza czerwona ulica. Jest mała ale wzdłuż niej są same knajpy jakieś hotele hostele i kluby. W Cafe de la Ostrava w takim ukrytym w podwórku coffe shopie ogarnięcie faji to kilka minut. Ostrava to w sumie taka Czeska kopia Katowic.

W Ostravie uważajcie na cyganów, jest ich dużo jak na nasze standardy.
  • 120 / 8 / 9
Hej!
Wiecie może czy w Czechach da się kupić giebla w jakichś stacjonarkach?
  • 42 / / 0
politolog pisze:
Takie jak piszą, na Valclavskim Namesti (Praga) masz od murzynów bez problemu za 500/2 g - jakość _mojego_ była b. dobra, ale wyobrażam sobie też wałki - w końcu takie miejsce przypałowe. Lepiej rozglądać się w klubach - też masz wszystko napisane.
Wybieram się niedługo do pragi, są jeszcze jakieś miejsca tego typu? W miare dobrze i tanio? Jak tam z jakością w porówaniu do Polski?
Uwaga! Użytkownik placek12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".