:yay:
nie wiem jak w ostravie ale w innym przygranicznym miejscu w knajpie z ogromna iloscia maszyn, nie ma zadnego problemu z ogarnieciem szybkim piko.
Drugie miejsce gdzie można kupić dobre palenie to metronom przy leteńskich sadach - tam gdzie jeżdżą skejci, po krótkiej rozmowie z jedną grupką ludzi dowiedzielismy sie, że przesiaduje tutaj często pewien facet i zaopatruje wszystkich skejtów. Jak później sie okazało to on nas znalazł a nie my jego (przyszedł sie spytać czy mamy bletki). Ceny już nie pamiętam ale okolo 250 koron za palenie o wiele lepsze niż od murzynów
vsvpboy pisze:Jak wygląda sytuacja w Ostrawie jakieś rcki typu pvp albo 3mmc znajdę? I gdzie szukać piko w Ostrv?
pisałem juz i powtarzam
Tam nie szukasz zabawek, tam zabawki Ciebie szukaja,
Mozecie byc pewni, że kumate chlopy pojda z 10 nmin za wami, jak jestescie bez ogona spytaja czy turysci,
Szybka rozmowa.
krystal (nie wiem co to) puder (amph) p.iko i palenie.
Ceny jak z kosmosu ale przy +/- 5 szt zejda bez problemu.
jak my bylismy to za palenie krzyczeli na nasze 50 zl sztukaprzy 3 gr zeszli na 35zl gr.
wagowo git malina.
W Ostravie uważajcie na cyganów, jest ich dużo jak na nasze standardy.
Wiecie może czy w Czechach da się kupić giebla w jakichś stacjonarkach?
politolog pisze:Takie jak piszą, na Valclavskim Namesti (Praga) masz od murzynów bez problemu za 500/2 g - jakość _mojego_ była b. dobra, ale wyobrażam sobie też wałki - w końcu takie miejsce przypałowe. Lepiej rozglądać się w klubach - też masz wszystko napisane.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.