Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 50 / 0
U psychiatry ostatni raz byłem rok temu jak powiedziałem mu ze moja tolerka na xanax przekroczyła 5mg i wypisał mi chujowy w opór sedam choć prosiłem o clony, od tego czasu leki załatwiałem z receptomatow internetowych potem jak zaczęli problemy robić to z ogłaszamy. Poszedłbym znowu do psychiatry ale co mu powiedzieć żeby dostać clony i baclo, xanax to gowno i nie działa w małych dawkach a clona pomimo że mam tolerke duża na xanax wystarczy mi 2mg, może pojechać do większego miasta gdzie jest większa konkurencja to chętniej wypiszą? Ewentualnie znacie jakąś przychodnie na dolnym śląsku co by wypisała bez marudzenia?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Mi też klona nie daje mówi ale pan jest uzależniony nie wypiszę panu klonazepamu i tyle
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 140 / 0
niestety przynajmnej w moim przypadku aby dostać clony mój magik musiał już dobrze znać mój przypadek (i tak po miesiącu powiedziałem, że ich nie chce bo na mnie nie działaja xd)

Ja bym na Twoim miejscu najpierw spróbował u rodzinnego sprzedając jakąś dobrą bajeczkę
kończąc na tym, że tylko takie rzeczy jak afobam i clonazepam Ci pomagają na Twoje dolegliwości a Twój psychiatra ma urlop. Potem sprecyzuj, że clony lepiej działają od Afobamu bo działają stabilnie i cały dzień
a Afobamy dają tylko chwilowę odetchnienie i, że (o ironio) nie chcesz się od Afobamu uzależnić dlatego prosił byś o clonazepam. nie używaj słów benzodiazepiny, xanax tylko udawaj, że znasz te leki tylko z nazwy nie wiesz co to za grupa leków.
No to podałem Ci jakąś alternatywe, teraz czekamy na resztę forumowiczów
Jak trafisz na fajnego doktora to Ci to da, jak nie to nie, możesz spróbować, jak już w karcie będziesz miał to z następnymi nie powinno byś problemu.
  • 425 / 50 / 0
Ej a kojarzycie może czy psychiatra ma podgląd moich recept? Jakbym powiedział że już ktoś mi wypisał clony? Czy przyznać się że brałem je z ogłaszamy? Ale jakoś tak żeby zapisał mi clony a nie mnie do monaru xD
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
@5matrix rodzinny to mnie zna z tego jak na wakacjach chodziłem co tydzień/dwa po słoik xanow 2mg a przynajmniej przychodnia, ostatnio mi powiedzieli żebym szedł do psychiatry pomimo że od ostatniej recki długo minęło, tak sobie myślę żeby pójść do lekarza a nie na recepcję ale nie wiem czy coś to da xD
  • 287 / 140 / 0
idź i spróbuj, co masz do stracenia, wątpię, że wyjdziesz bez niczego jak będziesz face2face z nim
  • 2 / 2 / 0
A co powiedzieć u lekarza, jak potrzebuje senzop (zopiklon). Mój normalny lekarz przestał mi wypisywać i u niego już nie mam szans. Nie wiem skąd wziąć. Próbowałam na dwóch portalach receptowych, ale jeden przepisał mi ketrel, a drugi napisał, że nie ma podstaw do przypisania senzopu. Takie potrale mają w ogóle uprawnienia do wypisywania substancji psychoaktywnych lub odurzajacych?
+ czy lekarze na portalu pacjenta widzą, jakie leki były wcześniej wypisywane?
Macie jakiś sposób a zdobycie zopiklonu?
  • 633 / 153 / 0
Co najmniej dziwne. Z zetek przypałowy i silny jest tylko zolpidem.
Reszta nie robi większych szkód.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.