Kleryk Lubi Dzieci pisze:Możesz zażywać wszystko, oprócz mdma, deksa i trama.
dxm - trzeba uwazac na dawkowanie ale wcale nie nie mozna
tramal to mi sam lekarz napisal w polaczeniu z 150 mg sertraline ... fakt ze jakis slabiak moze dostac zs ale to forum dla cpunow a nie gospodyn wiejskich
ssri plus adderall
ale tam nie lubią murzynów...
Wiem, że to głupie, ale ide na bibe gdzie wszyscy będą coś ładowac i tak przykro mi bedzie
(na marginesie - GBL, MDPV i THC również działają normalnie w trakcie kuracji citalopramem, dzisiaj mam zamiar wypróbowac kodeine bo z tego co czytałem zdania są mocno podzielone.)
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.