Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Jak myslicie ssri plus adderall ...mozna ,klawiatura sie wali nie moge wiecej opisac
Uwaga! Użytkownik TravisP nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / / 0
Od 8 tygodni zażywam citalopram 20mg/d od 4dni dorzucono mi Wellbutrin XR (bupropioni hydrochloridum) 150mg/d. Powinno dawać kopa na razie nic nie daje. Czy powinienem na coś uważać w szczególności... Tak na marginesie przyjmuje tez 4 estry testestosteronu i metanabol, które niestety powodują zupełne niedziałanie alprazolamu jak również klonozepamu. Wiem ze poprzednio biorac sam SSRI w postaći citalopramu powinienem unikać DXM i tramadolu. I tak próbowałem... tramal mnie pobudzał i działał mniej więcej jak efedrynka natomiast DXM pomimo zjedzenia całej paki Tussidexu nawet nie oderwało mnie od monitora(płytka jazda)... Czy ten wellbutrin coś zmienia? Tramalu i DXM nie zamierzam brać tak czy siak . Raz na tydzien albo 2 pozwalam sobie na kodeinke. Czasami łykne metadonik z klonikiem. Wiem że Wellbutrin niepowinien tutaj za duzo zmieniac ale zawsze wole sie zapytać.
  • 1241 / 8 / 0
Kleryk Lubi Dzieci pisze:
Możesz zażywać wszystko, oprócz mdma, deksa i trama.
mdma - poprostu nie zadziala jak trzeba
dxm - trzeba uwazac na dawkowanie ale wcale nie nie mozna
tramal to mi sam lekarz napisal w polaczeniu z 150 mg sertraline ... fakt ze jakis slabiak moze dostac zs ale to forum dla cpunow a nie gospodyn wiejskich
  • 156 / 5 / 0
ssri plus adderall
u wuja sama to popularne combo

ale tam nie lubią murzynów...
  • 152 / 8 / 0
2C-I można no nie ?
  • 886 / 9 / 0
ssri zablokuje ci działanie 2C-I albo działanie będzie dużo zmniejszone. Ogólnie rzecz biorąc nie warto, ale zrobisz jak zechcesz.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 152 / 8 / 0
Chujowo, czyli nie porobi w ogóle ?
  • 886 / 9 / 0
Mieszanie leków i dragów o silnym powinowactwie do receptorów serotoninowych jest po prostu głupie i ryzykowne. Może coś poczujesz ale nie za wiele. Pytanie jaki ssri bierzesz i w jakiej dawce. W sumie jak weźmiesz te 2C-I to nie umrzesz ale bezsensownie mieszać sobie w bani. Zawsze organizm może zareagować reakcją paradoksalną pamiętaj o tym.
  • 152 / 8 / 0
Biore sertraline 50 mg i depakine 600 mg ( wiem że depakine nie ma znaczenia )
Wiem, że to głupie, ale ide na bibe gdzie wszyscy będą coś ładowac i tak przykro mi bedzie :blush:
  • 265 / 2 / 0
citalopram + metylon dawki 40 mg citabax i 250mg metylonu po czym dorzucone po paru godzinach kolejne 250mg. Mix okazał się bezpieczny, przynajmniej nie zauważyłem jakiegoś gorszego samopoczucia albo zwały, metylon działał normalnie, efurycznie i ogólnie całkiem ok. Może komuś się przyda.

(na marginesie - GBL, MDPV i THC również działają normalnie w trakcie kuracji citalopramem, dzisiaj mam zamiar wypróbowac kodeine bo z tego co czytałem zdania są mocno podzielone.)
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.