Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 757 / 114 / 0
Ja mogę potwierdzić, że głupi, ostry dwudniowy wyskok na alko i stimy wyłączył mi paroksetynę na niecały tydzień - dzisiaj dopiero chyba zaklikało z powrotem

także ten tego: z głową :) !
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 279 / 24 / 0
Dyso 100procent siły imo( przy 2oxo) psychodeliki wydaje mi się że spłycone troszkę, nieznacznie.
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 162 / 0
Biorę paroksetyne w dawce 20mg na dzień. Chcę niebawem zjeść 1p LSD. Czy dwa dni bez paroksetyny przed tripem będą ok? Liczę że wypowie się również ktoś kto ma doświadczenie z tym zestawieniem. Z informacji znalezionych na forum nie powinno być niebezpiecznie ani nie powinno być słabo. Pozdrawiam.

Edit: interesuje mnie również zestawienie citalopram z LSD.
  • 3454 / 1110 / 0
paroksetyna jest najtrudniejszym do odstawienia SSRI, 1-3dni nie robią tu dużej różnicy.

Co do rachunkowych kwestii powinnaś uderzać w dawkę co najmniej 125ug, antydepresanty osłabiają działanie psychodelików.

Co do citalopramu sprawa ma się podobnie, przy czym escitalopram ma krótki czas połowicznego rozpadu, dlatego mogą pojawić się pewne problemy z odstawianiem dawki, ale przy tym schemacie 1-2 dni nie powinno dziać się nic złego.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 757 / 114 / 0
12 grudnia 2017smoke elite pisze:
Biorę paroksetyne w dawce 20mg na dzień. Chcę niebawem zjeść 1p LSD. Czy dwa dni bez paroksetyny przed tripem będą ok? Liczę że wypowie się również ktoś kto ma doświadczenie z tym zestawieniem. Z informacji znalezionych na forum nie powinno być niebezpiecznie ani nie powinno być słabo. Pozdrawiam.

Edit: interesuje mnie również zestawienie citalopram z LSD.
nie przerywaj kuracji, tylko ew. przestaw godzinę brania paro tak żeby się rozłożyła spokojnie w organiźmie [w sensie paro na wieczór, rano trip]

ja wczoraj wziąłem dawkę paro 20 mg [biorę 6 tydzień] o godz. 7 rano, a o 9 zarzuciłem eth-lada i Al-lada łącznie 250ug - trip był zajebisty, pozytywny, kolorowy i laserowy. Gdyby nie paro może by było lepiej ale ja nie narzekam. Wolę płytszego tripa niż pochrzanienie kuracji.

A teraz głupie pytanie ode mnie: będę miał sampel 4cmc bo dokładali w promocji i na pewno będzie mnie to gówno kusiło. Czy przy braniu paro 20mg przez 6 tyg jest duże ryzyko, że naodpierdalam i otrę się o ZS. Ew. jakie dawki próbować maks 150mg? Będę starał się tego nie robić, ale stęskniłem się za ketonowym ścierwem i kto wie co szatan podpowie do ucha ;)
  • 5065 / 867 / 0
Powatpiewam mocno w zs od jednorazowej wrzuty 4cmc. Obstawiam raczej brak działania. Sam, na rozkrteconym prozacu łoiłem 4cmc i tylko sie wkurwiłem bo siadło na oczy i potliwość a zero fazy :)
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 757 / 114 / 0
@up

no nic to pewnie spróbuję - steskniłem si e za tych sqrwiałym chlorem demolujacym moje nozdrza :D
  • 3454 / 1110 / 0
Empatogeny nie beda dzialac, cala serotoninowa otoczka bedzie wycieta, poczujesz jedynie ketonowy speed. Jesli chodzi o narkotyki stymulujace celuj w te oddzialujace na dopamine i noeadrenaline jak amfetamina czy kokaina. One maja prawo zadzialac dobrze.

misspillz.blogspot.com
  • 2921 / 243 / 0
Tak na szybko bo nie chce mi się szukać (rozleniwiły mnie te święta ;-) ): co można (a czego kategorycznie nie) szamać na mirtazapinie ? Pacjent ma silne zaburzenia lękowo-depresyjne (z naciskiem na te drugie) i odstawienie na tydzień czy ile tam by trzeba nie wchodzi w grę. Głównie chodzi mi o empatogeny i psychodeliki.
Dawny nick: tur3k
  • 3454 / 1110 / 0
Będą działały ale słabiej, empatogeny ledwo się przebiją, może momentami można będzie coś poczuć z serotoninowej jazdy, ale bardziej na poziomie placebo. Psychodeliki natomiast - jeśli podwyższymy dawkę - mają pełne prawo zadziałać legitnie, trzeba odpowiednio wyważyć. Wiadomo, dorzucanie papierów to czysta marnacja stuffu, dlatego trzeba pokombinować przed tripem, minimalna a maksymalna dawka antydepa.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.