Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1344 / 145 / 8
maly update: jak to ketony co chwile dorzutka a efekty co raz to mizerniejsze, czuc stymulacje lecz nie jest ona taka chamska, fale euforii przeplatane z lekkim wkurwieniem i po paru szcurkach wasokonstrykcja(?), streetuje mi oczy i mam rozbiegane oczy
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 248 / 83 / 0
Z tymi dorzutkami tak to zazwyczaj jest, że liczymy na lepszą fazę, a efekty są coraz słabsze xD
  • 4284 / 697 / 2117
@nieoszukujsiee z większością dragów tak jest. Chociażby prozaiczny alkohol, który dorzucasz hurtowo, a efekty są albo mocno przytłaczające (za mocno), albo znikome. Patrzę na to przez pryzmat 3-CMC w następujący sposób: nie potrafimy dawkować idealnie żadnych substancji, dając w pałę - rzadko pozostajemy w "idealnej strefie komfortu", w której organizm czerpie przyjemność z danych substancji. :/
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1344 / 145 / 8
aczkolwiek ja nie wale jakis mega szczurkow, doslownie zwijka siegam do wora i koncem zwiji nabieram troche i wysypuje na telefon. czasem i tak sypnie sie wiecej i juz wtedy ciezko zmiescic to w nos, zaraz katar sie pojawia.
po ostatnim przypadkowym towarze mialem zolte gile strupy w nosie i ciezko bylo wysmarkac z glebi a 3cmc jakos lepiej jiz toleruje chociaz i tak katar i nos przytkany. plukanie zatok zwykla przegotowana woda to bol i placz ale gdy wysmarkne to przynajmniej w znacznym stopniu wyczyszczam nos i zatoki.
mierzylem dzisiaj cisnienie to 140 a puls ok 82 wiec jeszcze znosnie. no i jak zwala nadchodzi to tez nadchodzi niemilosierna chec zajebania kolejnego szczurka, pamietam ze przy 3mmc tak nie bylo, to byl dopiero wspanialy sort, 3cmc dziala krocej i mniej euforycznie chociaz profil dzialania naprawde podobny do 3mmc. ketony strasznie mobilizuja do dzialania, nagle rodzi sie duzo pomyslow i checi do ich realizacji, dzisiaj wysprzatalem garaz a przymierzalem sie od dluzszego czasu, chce sie cos robic, to poprawic, tamto sprawdzic i cos zaplanowac, no genialne zwlaszcza ze mam ostatnio takiego lenia ze nie mam mocy by sie do czegokolwiek zmusic, 3cmc mi pomaga ale i tak jak skoncze ta piatke to basta i regeneracja lba.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 305 / 42 / 0
Ty sam nie wiesz co piszesz gościu.
Żalisz się że dorzutki huja dają a w drugim poście pod spodem że nie walisz dużych szczurów. Albo ćpaj albo dbaj o zdrowie bo tak nie masz ani fazy ani zdrowia.
Cpam 4 dzień z rzędu na 3cmc nie spałem nic a każda bombka z podobnych ilości mają bardzo zbliżone oddziaływanie.
Żalisz się na cały świat o hujowe ketony zamiast po prostu walić więcej XD.
  • 3 / 1 / 0
8 lat bez używek, czyli tolerancja na poziomie 0 - od jakich dawek 3MMC byście zaczęli? Zaznaczę że wcześniej 2l testowałem trochę 4mmc potem już metafedron leciał i trochę mnie sponiewierało - teraz chce się po prostu dobrze zabawić przez weekend
  • 9298 / 1807 / 2
@slowacki jak już to zaczyna się od 100mg.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / 1 / 0
100 mg i powiedzmy godzinę później następne? (no dobra może 80)? Bo chyba nie na cały wieczór..
  • 9298 / 1807 / 2
No nie na cały wieczór. Setka na dobry początek i zobaczysz.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2535 / 594 / 0
3CMC z każdą dorzutką działa coraz krócej i słabiej (niby jak każdy keton, ale w przypadku tego jest to bardzo odczuwalne), więc IMO nie ma sensu przyjmować mniejszych dawek, przynajmniej takie same, albo nawet większe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.