Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9379 / 1825 / 2
10 listopada 2017klawiatura pisze:
10 listopada 2017trotyl20 pisze:
Czym sie wspomagać zeby wzmocnić działanie klefa? ta tolerancja mnie dobija.....
Dieta przede wszystkim. Jajka, orzechy, ryby i rośliny strączkowe.
Ja nawet jak waliłam klefa co tydzień przez pół roku, nigdy nie narzekałam, że coś nie działa - chyba, że sam klef był słaby.
Uprawiasz sport?
Zalezy.
Osobniki po innych czworkach, nigdy nie odzyska starej tolerki.
Jak sie ktos lubowal w 4bmc, 4fmc,4mmc to klef go dobije.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1610 / 55 / 0
Ogólnie to jestem teraz na clonazolamie, I sądze, że dawka 0.4 clonazolamu byłaby idealna żeby to jeszcze podbić dobrze klefem.
Tylko że wiem, że to spłyci faze masakrycznie...
Jakieś pomysły?
  • 9379 / 1825 / 2
Clon blokuje odbudowe tolerki.
Wchodzić i głosować
  • 605 / 89 / 0
10 listopada 2017Stteetart pisze:
Zalezy.
Osobniki po innych czworkach, nigdy nie odzyska starej tolerki.
Jak sie ktos lubowal w 4bmc, 4fmc,4mmc to klef go dobije.
Możliwe. Ja nie lubowałam się w mefedronie, ale za to 3mmc trochę się zjadło.. A i tak nie narzekam na działanie, bo klepią mnie nawet małe dawki, choć wolę osobiście mocniejsze wrażenia :P Więc nie wiem. Czyżbym za mało tego w życiu zjadła?

Może odbudowa tolerki DXM albo innym dyso?

Proponuję sport - słyszał ktoś o euforii biegacza? Jogging to super sposób na odbudowę serotoniny. A jeżeli dla kogoś jest to zbyt trudne, aby od razu przestawić się na bieganie, to może chociaż rower/koszykówka/siłownia?

Nic mi więcej nie przychodzi do głowy.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2017 przez klawiatura, łącznie zmieniany 1 raz.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 702 / 58 / 0
11 listopada 2017Stteetart pisze:
To jest huja prawda. Sprawdzone.
  • 1610 / 55 / 0
Clon z klefe był bardzo fajny... Idealny stan psyciczny, jednak w zamian taka pustsza faza była. Tak ze 125mg I 0.5 clona było chociaż gryzłem na trzy razy I troche się wysypało kropek w worku, ale zlizałem co mogłem.

Zadziałało to jednak jak jakiś hexen bez skutków ubocznych ta w sumie więc troche słabo ale myśle że było ok.
Zjadłem też wtedy ba oko ceca, I kilka godzin wcześniej 3cmc to może dlatego.

Już tego nie powtórze, raczej wole czystą kape, a tak to już nawet nie pamięta ja wygląda taka xD
  • 1610 / 55 / 0
W sumie to ja waliłem 125mg 3cmc o 21:30 gdzieś to chyba nie pownienem zasnąć, a tak to w sumie nawet nie wiem czy zasnąłem umyślnie na tej kapie i czy była załadowana do końca... Po jakim czasie występuje peak clonazolamu? Bo może to przez to.
11 listopada 2017Stteetart pisze:
To jest huja prawda. Sprawdzone.
W jaki sposob sprawdzone?
Przeciez glownym dzialaniem benzo jest blokowanie przekaznikow a w konsekwencji naduzywania hamowanie neurogenezy.
Wchodzić i głosować
  • 702 / 58 / 0
Sprawdzone w ten sposób, że leciał cmc co wyjebało tolerkę, jak się skonczył cmc poleciał etizolam i tak kilka dni, po czym znów wjechał cmc i dobrze robił.
  • 1610 / 55 / 0
Bardzo krótki przedział czasu ale cóż...
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.