myszka1390 pisze:Na pogotowiu w obcym mieście dadzą klony? Co im mówić?
kreide pisze:ja mam pytanie do was jak jest z dawkowanie i okresem poltrwania powiedzmy jem 2mg / dziennie.
"Całkowity czas działania wynosi powyżej 24 godzin. Czas połowicznego rozpadu wynosi 30-40 h." rozumiec mam to tak ze clonazepam dziala z pelna sila te 24h powiedzmy, a np. w 30h juz jest go o polowe mniej?
Jest jakaś reguła, ale zależy to od człowieka, tolerancji, masy, wieku itp.
Powód: Wycięto zbędną część cytatu
Raptem parę razy wyszedlem z domu naklonowany, i a każdym razem jakiś fuckup się zdarzył. Raz poszedłem do pracy po klonie albo dwóch, może trzech, zrzuconych poprzedniego późnego wieczora. Wiec z rana czułem się mega normalnie. Zjawiam się w pracy, koleżanka prosi na słowo, po czym w prost wali "kurwa, jak ty wyglądasz!! Idź do domu się ogarnij i weź wolne" I wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, ze kurwa czułem się trzeźwy i normalny jak rzadko kiedy. Dlatego klony to zło !!! :motz:
Właśnie się zastanawiałem, czy by sobie nie ogarnąć blisterka, ale przypomnialem sobie wydarzenia i dam na wstrzymanie :scared:
dziodkadziod pisze:WuWuA32 pisze: Scalone z
moze dziala ale lekko zeby czuc mocno trzeba laczyc z %%% i wpieprzasz moze tego jak klonista - paka na raz.
W takim razie chcialem sie ciebie zapytac co ty polecasz zeby bylo ' mocniejsze' or KLONOW - rolki w ampulkach czy co?? chodzi mi o benzo no chyba ze jeszce ten lorafen luz zomiren - ale to po braniu klonow i tolerce bedzie slabe raczej :scared:
Proszę używać klawiszów szift oraz alt. pill@
btw. bo ciągle mam wątpliwości: rzeczywiście tak łatwo jest wysępić klony od psychiatry ?
SpalamTo pisze:@AlienForms może te 2mg to jednak za dużo dla ciebie. Mi zdarzyło się tylko raz, że ktoś powiedział mi że dziwnie wyglądam i bełkocze, ale było to po ok 10mg.
#mops
Bardzo specyficzne benzo.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.