Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 509 / 2 / 0
Słuchajcie, ziomostwo, mam pytanie:
Jakiś czas temu popiłem Lorazepam RedBullem (!) i... zaobserwowałem szybsze wejście, osłabienia Loro (depresant) przez wszystkie te -iny z RB (stymulant) nie stwierdziłem.
Natomiast dzisiaj załadowałem miligram klona jeszcze na schodach apteki %-D, do Osiedla i mojej klatki już zapowiadało się na fit (żeby nie napisać "lajt" ;] ), w chacie na szybko, ale też dla walorów smakowych następne dwa mg popiłem n-ginem, który polecił mi sam Robert Kubica... i kurwa trzymało jakby chciało a nie mogło (oczywiście proporcjonalnie do dawka / tolerancja), tzn. spełnił swoje zadanie, ale przedwcześnie zakończył misję (mowa o klonie, nie o endżinie ;] ).
W związku z tym mam pytanie: czy powinno się unikać popijania benzo powerjebcami (porównanie potencjału depresyjnego jednorazowej dawki klona z potencjałem stymulującym 250ml energetyzera wypada chyba kurewsko korzystnie dla tego pierwszego, czy nie mam racji?) ?? Tak więc nie przyszłoby mi do głowy zadanie takiego pytania, gdyby nie dzisiejsze klonowanie owiec ;]
  • 114 / 2 / 0
kowal1125 pisze:
Zaraz polecą warny za rozkminki o reckach.I tyle. :nuts:
A co do klona to jestem coraz bardziej dumny ,że trzymam sie 6 mg.chociaz żeby nie karba to byłoby cieżko.pozdro kloniarze,
Po co sie chwalisz ? :gun: Ty dostaniesz warna i tyle hehe :diabolic:
  • 286 / 5 / 0
przy częstym piciu tauryna (agonista gaba a) może nasilać działanie benzodiazepin, przy piciu od czasu do czasu na odwrót
magnez z b6 jakoś zmniejszają u mnie działanie afobamu
  • 413 / 4 / 0
Masz_a pisze:
kowal1125 pisze:
Zaraz polecą warny za rozkminki o reckach.I tyle. :nuts:
A co do klona to jestem coraz bardziej dumny ,że trzymam sie 6 mg.chociaz żeby nie karba to byłoby cieżko.pozdro kloniarze,
Po co sie chwalisz ? :gun: Ty dostaniesz warna i tyle hehe :diabolic:
ze niby za co kurwa glucie?
podkurwiony jestem ostATNIO,zatem nie wszczynaj pyskówek/.
PS.czym sie chwale?? bo jak na razie to ty srasz ogniem nad swoją tolerka.może dojdziesz do 20 opakowan klona?? albo kurwa 30?? wtedy bedziesz kozak.prawda??
  • 992 / 98 / 0
Był tu jeden gość co dość spora ilość wdupił, więc tutaj nic mnie nie zdziwi. Może nie doczytałem Twoich poprzedzających postów i ich kontekstu. W sumie dziwne to troche dla mnie było że masza je 50mg klona, ale to forum do ćpunów nie?
  • 348 / 4 / 0
Coś na rozluźnienie atmosfery :)

[ external image ]

Dostawa %-D Nowe źródło. :diabolic:
  • 1558 / 18 / 0
Na jaką to jest receptę ? I co bym musiał wkręcać lekarzowi by ją dostać ? Zastanawiam się nad tymi klonami ale nigdy nie oglądałem się szerzej co by tu żeby to Am!
  • 348 / 4 / 0
Też miałem ten problem, już chciałem iść do psychiatry z kochanego NFZ.Ale pojawił się nowy kontakt.
Szukaj a znajdziesz ;]

Na zwykłą reckę tylko na 1 musi byc tylko jedna benzodiazepina, trochę porad masz tutaj: http://talk.hyperreal.info/benzodiazepi ... ml#p703571

Idz do jakiegos psychiatry prywatnego i powiedz ze leczysz sie lekiem ALBO SSRI, np. Seroxat, ALBO SNRI- Efectin (poczytaj o tych lekach) leczysz sie powiedzmy od kwietnia czyli jakieś 4 miechy i doraźnie w razie napadów paniki masz doraźnie brac clona; clon ci sie skonczył a lekarz na urlopie i wróci za miesiąc - dwa, a ty potrzebujesz tego leku bo moze byc źle jak bedziesz mial atak , a tu brak lekarstwa. i bardzo prosisz tylko o ten lek i tu podajesz dane leku i dawki. Jak pójdzie dobrze to weź jeszcze zaświadczenie o leczeniu klonem, bo np. starasz sie o prace i tam robią przed przyjeciem test na obecność narko, i że wyszły ci benzodiazepiny, więc prosisz o zaświadczenie że leczysz sie tym lekiem bo inaczej Cię nie przyjmą.

Z takim zaświadczeniem możesz potem iść do dentola/rodzinnego i w razie potrzeby raczej dostaniesz kloniaki ;)

No i przestudiuj objawy ataków paniki, agorafobii, kiedy masz te ataki (różnie, raz w zatłoczonych busach, centrach handlowych, a raz w domu - czyli chuj wie od czego. A czasem przez parę dni nie masz w ogóle.)
Linki
http://pokazywarka.pl/7lkpk8/
http://img411.imageshack.us/img411/5853/photocbn.jpg
  • 413 / 4 / 0
Laska W124 pisze:
Słuchajcie, ziomostwo, mam pytanie:
Jakiś czas temu popiłem Lorazepam RedBullem (!) i... zaobserwowałem szybsze wejście, osłabienia Loro (depresant) przez wszystkie te -iny z RB (stymulant) nie stwierdziłem.
Natomiast dzisiaj załadowałem miligram klona jeszcze na schodach apteki %-D, do Osiedla i mojej klatki już zapowiadało się na fit (żeby nie napisać "lajt" ;] ), w chacie na szybko, ale też dla walorów smakowych następne dwa mg popiłem n-ginem, który polecił mi sam Robert Kubica... i kurwa trzymało jakby chciało a nie mogło (oczywiście proporcjonalnie do dawka / tolerancja), tzn. spełnił swoje zadanie, ale przedwcześnie zakończył misję (mowa o klonie, nie o endżinie ;] ).
W związku z tym mam pytanie: czy powinno się unikać popijania benzo powerjebcami (porównanie potencjału depresyjnego jednorazowej dawki klona z potencjałem stymulującym 250ml energetyzera wypada chyba kurewsko korzystnie dla tego pierwszego, czy nie mam racji?) ?? Tak więc nie przyszłoby mi do głowy zadanie takiego pytania, gdyby nie dzisiejsze klonowanie owiec ;]

heh..lora i klon mimo ,że pochodne, inaczej troche działają ( lorafen bardziej rozmiekcza ,i intensywniej ) mówiąc laicko- stąd to szybsze zakoncznie klona , a pomiedzu red bullem a czyms tam innym też sa róznice,często znaczne..ja bym tu widział już lekkie opanowanie organizmu do bezno generalnie i reakcje tolerancyjną ,bo siegnąłes na najwyżasza półke(lora i klon) .
red bull jako stymulant to fantastyczna słabizna, o tym drugim nie wspomne.a na kurewskie efekty nie licz bo ja w błyskawicznym czasie doszedłem do 12 -16 mg klona doba (czasem był własnie lorafen) + 4-6 mocnych kaw parzonych i nie miało to żadnych ubarwien już w drugim tygodniu jazdy.dodam ,że porządna parzącha z jacobsa to równowartosc 2-3 puszek red bulla.z wyjątkiem sladowych ilosci witamin.
Po prostu stalo sie to codziennosciai swoistym rytuałem .aaaa zapomniałem ,wtedy jescze szła depakina 1200 na dobe,jako stabilizator nastroju.nie na padake.pewnie to też miało wpływ.
  • 886 / 9 / 0
no widzisz vool odrobienie lekcji się przydało :D :D Beif możesz iść do doka z nfz ważne jest merytoryczne przygotowanie do wizyty. Naucz się objawów fobi społecznej,nerwicy lękowej zależy co potrzebujesz wysępić. Oczywiście łatwiej i składniej się mówi jak się miało do czynienia z takimi schorzeniami nerwicowymi.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
Zablokowany
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".