Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 983 / 16 / 0
Zaprawdę powiadam ci, nie idź tą drogą.
Zapowiadają się 2 miechy i potem skręcior :finger:
  • 1743 / 25 / 0
A ja z różnych powodów (nevermind) od 2 czerwca nie pije alkoholu, co przepłaciłem nadużywaniem klonów, ale dzisiaj skołowałem sobie Cloranxen 10mg pake i powoli się przerzucam i redukuje do zera.
(Przerzucić się pikuś dla mnie, ale najgorzej z ostatniej dawki zjechać na totalne zero...) ^_^
  • 983 / 16 / 0
Powodzenia życzę.
Powiedziałbym, że łączę się w bólu ale sam wiesz jak perfidne byłoby to kłamstwo %-D
Sam małego (na szczęście) skręcika od kodeiny teraz leczę klonami właśnie.
  • 27 / / 0
czy to możliwe żeby po klonach widać było że się coś brało bo patrze w lustro i po twarzy nic nie widać ale starzy mówią że jestem naćpany :nuts:
  • 1743 / 25 / 0
No ja od wczoraj detox od klona mam w pełni nieudany :-/
Wieczorem wziąłem 30mg Cloranxenu do tego 30mg Miansecu - troche mnie na spanie wzięło, przy drugiej połowie meczu tak mnie zobojętniło, że mówie a huj wezme pół krzyża i tak poszło 1mg klona, usnąłem obudziłem się koło 3 w nocy i wiedziałem, że na 100% nie usnę więc wziąłem sobie 10mg zolpi (tabletke Polsenu) i tak usnąłem dalej do 8 rano :) Z ranka wziąłem 5mg Cloranxenu (wiem - śmieszna dawka) i tak mną chodziło, że po obiedzie mówie A PIERDOLE i wziąłem znów 1mg klona popijając kuflem nektaru grejfrutowego :-D
A najlepsze/najgorsze jest w tym to, że mam ochote na jeszcze troszq krzyżyków, a w szafce mam jeszcze 18...
Jawnie kilkuletni nałóg palenia MJ, kilkumiesięczny ciąg na ścierwie, czas dropsów i nawet dorzucając w to alkohol to jest H*J w porównaniu z rzuceniem benzynek :wall:
No, ale chociaż się "staram" %-D
  • 983 / 16 / 0
jestFajnie pisze:
czy to możliwe żeby po klonach widać było że się coś brało bo patrze w lustro i po twarzy nic nie widać ale starzy mówią że jestem naćpany :nuts:
Masz bladą twarz, opadnięte powieki, jesteś spowolniony, ślinisz się, może bełkoczesz - zależy od dawki.
Zapal fajkę, popij kawą.

Nutella:
Niestety wiem, że mnie też to czeka w dalszej przyszłości i posty takie jak twój nie bardzo poprawiają mi humor, trudno, życzę powodzenia, może następnym razem.
Zastanawiam się jakim cudem Nasen na ciebie działa, chyba masz wjebaną większą tolerancję niż ja, a kiedyś połknąłem 10 tablet i nawet nie ziewnąłem, co mnie odrobinę rozczarowało.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2010 przez bzdaddict, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2876 / 99 / 0
Z takich ciekawostek - ostatnio po psychodelicznym maratonie chciałem zasnąć (moklo, mahomet, cubensisy, 450mg dxm, trawa, odrobina alko) wypiłem 3ml gbl i strzeliłem 1mg klona z nadzieją na długi regeneracyjny sen. Zasnąłem po ok 15 minutach, obudził mnie... gieblowy dopamine rebound czy cokolwiek to jest po 2,5h, nie sądziłem, że ten efekt przebije się przez klona, a jednak (zerowa tolerka do klona, giebla walę w dawkach rekreacyjnych max 2,2 , więcej to już sen na 100%)

EDIT : tak, z psychodelicznego maratonu będzie TR :cool: )
  • 983 / 16 / 0
Jedynka pomaga tak normalnie, ale to trochę mało na spanie jeżeli spodziewasz się problemów, trzeba było łyknąć 4mg (ofc jeżeli następnego dnia nie musiałeś wcześnie wstawać %-D )
  • 2876 / 99 / 0
Miałem łącznie 2mg, tego drugiego na pół walnąłem z ziomkiem z rana w klame po kolejnej dolewce giebla i szkiełku udaliśmy się na kontynuowanie snu.
  • 983 / 16 / 0
Nie wiem czy to cokolwiek daje wciągnięte do nosa, kiedyś próbowałem i właściwie nic nie czułem.
Zablokowany
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.