Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 141 / 4 / 0
Jak bezpiecznie zwiększyć białą euforię , chodzi o mixy... Myślałem o mixie białko + metkat\lub metylon zastanawiam sie tylko na ile takie połączenia są bezpieczne dla serca i innych organów... Jeśli ktoś może się wypowiedzieć na ten temat to zapraszam do dyskusjii
ganja jest bogiem , a wiara w boga jest nałogiem....
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pulp fiction »
co to za pytanie w ogole ?? :D Oczywiście że będzie to niebezpieczne dla wszystkich organów, a przede wszystkim dla serca i mózgu :P

Wracając (bezpośrednio) do pytania: uważam że metkat jest dobrym rozwiazaniem, tzn. zwiększy euforie - tylko na początku, ale zwiększy. Chociaz ja myśle że bilans =/- wypada zdecydowanie "in minus". Dla takich efektów nie oplaca się brac takiego mixu (jeśli choc troche myślimy o naszym zdrowiu/życiu).

Jeśli chodzi Ci o euforie ale ze speedem (co wnioskuje z Twojego pytania) to proponuje wziąc pigułe/dwie piguły <--jak wolisz. W "dzisiejszych" pigułach i tak jest tyle fety że poczujesz zarówno speeda jak i euforie :D

Także, podsumowywując:

- jak masz dostęp to weź piguły.

- jak nie masz dostępu do piguł a koniecznie chcesz osiągnąc takie efekty (nie bacząc w ogole na swoje zdrowie), to weź speeda z metkatem - jeżeli nie zejdziesz na zawał albo nie zesrasz się z powodu wysokiego ciśnienia i napieprzajacego serca (co bedziesz sobie hiperbolizował na fazie, przy okazji) to będzie spoko (przynajmniej na początku).

- najlepiej w ogóle tego nie bierz, tylko zjaraj pozadnego jointa i wypij piwko z kumplami, akurat się wiosna rozkręca na dobre ;)

Enjoy !
"Odi profanum vulgus et arceo" - Horacy

"Zgorszenie świata - oto co sumienie gniecie,
I wcale nie grzeszy ten - co grzeszy w sekrecie"
                                     "Świętoszek" - Molier
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
nie wiem czy jest sens mieszać białko z metkatem.

juz sam metkat wypierdala w kosmos

mozesz na przyklad jebnąć metkata a tak po godzinie albo dwoch albo jak zacznie schodzic to jebnij porzadnie fetki
.
  • 657 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
Ja to lubie zjesc do scierwa odrobine DXM. tak 150-225mg. Wtedy faza nie ma tej "pustki" duchowej
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Daj sobie spokój z tymi badziewiami bierz się od razu za meth i browna dożylnie jedynie to da ci prawdziwą euforię.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 141 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eL1 »
haha... to żeś mi poradził. Meth przyjemny ale igieł się brzydzę więc odpada o helu nie wspomne. Zresztą zapytałem eksperymentalnie
ganja jest bogiem , a wiara w boga jest nałogiem....
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Zmienić dilera. Oczyścić, wytrzeć nochala porządnie, pójść w plener i może odrobinę pseudoefki albo seligiliny na przykład.

Ścierwo jest niezdrowe
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lisekhary »
Najlepszym euforantem pasującym do amfki jest dobre towarzystwo dobrych ćpaków.Tak ze 2-3 osóbki bo potem to się trzask robi.I nie ćpać z porylcami co po trzech nockach porycie we łbie maja jak ćpak w psychiatryku,drą japy schizy wkręcają i psują faze.Władek nie każdemu pasuje do profilu psychicznego,ale nie każdy to rozumie przez co w ostatnich latach zauważa się wzmnożony wzrost trzachomlachoporylców.
"Ja jestem King Bruce Lee karate mistrz"
  • 232 / 1 / 0
Ja właśnie ostatnio świetne towarzystwo miałam..
Siedziałyśmy od godziny 16 do 7 rano następnego dnia i nawijałyśmy.... jakieś tam historie życia, płacze, potem jakieś gadki filozoficzne... ogółem masakra totalna i chciałabym móc taką scenę zobaczyć... bo wiadomo-speeda na speedzie nie czujesz i nie dostrzegasz zbyt różnicy między "normal egsitence" %-D
Ani razu nie zmieniłam pozycji, nie zapaliłam fajki... :-p
A faza przeczysta... niby zamuliła, bo mi się nie chciało ruszać nigdzie....
ale gadkę miałyśmy masakryczną, pewnie dlatego nie było potrzeby latać po po pokoju albo po suficie ;-)
Gdyby jeszcze był sposób na zatrzymanie myśli, bo 80% z tego co się chce powiedzieć po prostu się nie zdąży... %-D
I żeby to kurewstwo tak człowiekowi nie bruździło we łbie i w ogóle

wiem, nie da się
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Lisekhary pisze:
Tak ze 2-3 osóbki bo potem to się trzask robi.I nie ćpać z porylcami co po trzech nockach porycie we łbie maja jak ćpak w psychiatryku,drą japy schizy wkręcają i psują faze.
święta racja :)

Ale wracając... jak chcesz większej euforii to może dorzuć dropsa, ew zamień speeda na jakiś mocno euforyzujący RC :-p
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.