Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 125 / 11 / 0
U mnie trochę gorzej, bo trwa to zawsze z 3-4 dni żeby było lepiej.
Nie ważne jak mocno uderzasz,
liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
  • 3955 / 147 / 0
WidzęWięcej pisze:
A orientujesz się może @eso jak ze szkodliwością rodziny ur i thj? Przemknęło mi gdzieś niedawno na zagranicznym forum coś w rodzaju tabeli wyników szkodliwości danej grupy kanna, spróbuję to znaleźć i wrzucić na forum.
nie posiadam badan :-)

w porownaniu do chminaki sprawiaja wrazenie mniej szkodliwych aczkolwiek ur wpierdalal w sensie uzaleznienia rownie dobrze z tego co pamietam i na odstawce tez mozna bylo sie czuc chujowo. przy thj wygladalo to juz troche lepiej bo to delikatniejszy kanna i nie bylo tragedii po ciagu w kwestii samopoczucia psycho-fizycznego.
niedojebanie genetyczne
  • 483 / 67 / 0
Nie ma żadnych sensownych (czyli długoterminowych) badań nad nowymi RC.
Na podstawie modelowania w programach i wnioskowania, powstają takie prace, jak ta:
http://www.mediafire.com/?rj4oj7n3ux82ts8
środki zastępcze - wpływ na zdrowie [.pdf]
Jest o farmakologii, jest m.in. o ur144, am2201 i innych.
Nic specjalnego.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 440 / 32 / 0
calkiem git, podchodzilem do ab chminaca. poczatkowo szpileczkami alepoxniej mozna bylo brrac lopatami

czy z ponizszymi tez tak jest czy to nny kaliber?

brac mdmc chiminaca, czy w mdmb chmica?
  • 54 / 1 / 0
Jakie polecacie proporcje dla nowicjuszy w zakonie? Palę razem ze swoją lubą, więc nie chciałbym żeby cokolwiek poszło nie tak. Przejaraliśmy w ostatnim czasie jakieś 15g maczanek słabych i średnich, od znanego vendora. Chcę uzyskać taką moc, aby po jednym buchu nie dało się skarać, ani wyłapać krzywej pizdy. 1:60 będzie ok? Co proponujecie?
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 28 / 1 / 0
Wydaje się optymalnie, ewentualnie zmniejsz minimalnie.
  • 1169 / 52 / 0
Issachar pisze:
Jakie polecacie proporcje dla nowicjuszy w zakonie? 1:60 będzie ok?
Bez sensu. Zrób przynajmniej 1:40, bo później będziesz musiał ściągać po 3 wiada by cokolwiek poczuć. Zresztą, pewnie i tak już zrobiłeś tą maczanę. %-D
Zapamiętajcie! Zawsze lepiej namoczyć w mniejszym stężeniu, a później ewentualnie wymieszać z czystym podkładem, jeśli wyjdzie za mocne.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1322 / 18 / 0
Tak zawsze gadam, a potem i tak pale te mocne maczany. Na początku "kasuja" potem są ok %-D
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 54 / 1 / 0
Napisałem wiersz, może ktoś z niego wyniesie jakieś wnioski. %-D

Koniec końców nadszedł zawód,
Zamiast obiecanych gramów,
Choć czekałem wciąż wytrwale,
Paczka miała nie przyjść wcale.

W końcu już, w niemałych nerwach,
Do vendora słałem maila,
Kwadrans później - cóż za zdziwko!
Odpowiedź dotarła szybko.

Na kilometr czuć głupotę,
Brak tam składni, brak też kropek,
Lecz obietnica mi dana,
Drugą paczkę wyślą z rana!

Sceptyczny byłem okrutnie,
Lecz nazajutrz pukał kurier,
Paka w dłoniach - więc czym prędzej,
Pospieszyłem z pierwszym testem.

Okruch prochu na sreberku,
Ogień, buch.... i brak efektów!
Druga próba, większy okruch,
Efekt ten, co na początku...

Niech to będzie dla Was rada,
Od oszustów nie zamawiać,
Kończąc już i sklep pozdrowię;
Ty KURWIARZU z piekła rodem. %-D
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 122 / 7 / 0
A tyle ma pozytywnych opinii.
Może tolerkę masz?

Też ćmika zamówiłem od niego. I podejrzewam że również gówno dostanę, kurwa.
Zamawiasz raz na ruski rok, chcesz żeby jak najlepszy towar był, a tu figa.
Zobaczymy.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.