http://pl.wikipedia.org/wiki/Chlordiazepoksyd
Czy ten lek coś daje jak tak to jak go dawkowac?
Powód: Dodano wzór strukturalny i odnośnik do wikipedii
Ziemniakakakak pisze: Czy ten lek coś daje jak tak to jak go dawkowac?
Jest to chyba jedna z najslabszych dostepnych benzodiazepin(Chlordiapoxide,czy jakos tak),o dzialaniu dlugofalowym.
Ogolnie w dzialaniu jest bardzo przyjemne,przynajmniej dla mnie,mozna wyloic taka buteleczke,mi nawet polowa wystarczala aby sie fajnie stonowac.Najpierw wez z 5 tabletek i zobacz,czy jest kolorowo,mozesz nawet zapic po kilkunastu minutach piwkiem.
Ogolnie fajne jest,tylko ze bardzo lajtowe.No ale to benzodiazepina,a nie hydroxizinum,wiec nie dygaj,powinno dzialac ;-)
Życie jest dziełem sztuki
Ziemniakakakak pisze: Wzialem 4 i nic mi nebyło.
Życie jest dziełem sztuki
sieka pisze:To wal flakon,powinienes poczucZiemniakakakak pisze: Wzialem 4 i nic mi nebyło.
lucyper2 pisze: A noż koleszka ma te po 25...
Jaka dawka byla by optymalna mam 25 mg. Moj organizm jest troszke przeorany rolkami w ampolkach ( na raz biore zazwyczaj 2 amp. czyli 200 mg + 200 mg tramalu w amp.) tram i rolki sie skonczyly zostlo mi tylko elenium 5 listkow. jak to cholerstwo rozposcic najlepiej?
Z gory Dziekuje
Nie bralem, ale wydaje mi sie, ze tak, jak zreszta benzo. Rozkruszyc, proszek wsypac do pompki, zalac spirytusem tym z apteki 0.2 bodajze postawic pompe na tloczku w pozycji takiej, zeby sie dobe odstalo. Potem do drugiej pompki filtry i przecedzic przez to. Jeszcze raz wodą przez te waciki, zeby wszystko sie wyplukalo do tej wlasciwej pompky i strzelic.
pozdrowienia.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.