Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 613 / 10
Jak nie masz dojścia do dragów to rzuć się na TORy
Albo przemyśl i lepiej od razu rzuć się na tory.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 0 / / 0
[Moze Ci skrecać ok ale kazdy miał jakiś powód by zaczać inaczej was by tu nie było. Moze chcecie kogos ocalić ok tylko ludze zawsze będą brac i zawsze będą nowi . Inne osoby jak były by na moim miejscu juz dawno byzaczeły znam osoby w podobnej sytucj zciowej jednej już nie ma pare pije i imprezuje zeby nie myśleć o tym a jednaleczy sie psychiatrycznie ale nic to nie daje. A ja tak jak napisałam chce jak najszybciej umzec jest mi eszystko jedno a pod pociag niemam odwagi probowałam kilkarazy gdybym miała odwage juz by mnie nie było
  • 380 / 88 / 0
Ile masz lat lola123? Może lepiej najpierw odwiedzić jakiegoś psychologa/psychiatre? Dlaczego chcesz jaknajszybciej umrzeć?
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 29 / / 0
Odnośnie tematu.... to w takim razie wybierz drag, który w długiej perspektywie, w przypadku nadużywania, nie wyrządzi ci dużej krzywdy :-) Moim zdaniem best choice: marihuana.
Uwaga! Użytkownik WakaBaka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 906 / 0
Ćpać trza umieć.Unikać ciągów, nie windować sobie szybko tolerki np: w braniu benzo czy opio.Gdzie niektórzy potrafią z dnia na dzień zwiększać dawkę o 50 %.
Kazdy ma swój ulubiony drug i tego się trzymam.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 0 / / 0
Ktoś pytał skąd jestem ,jestem z Świętokrzyskiego a konkretniej z Kielc
  • 1907 / 181 / 0
08 lipca 2018UJebany pisze:
Ćpać trza umieć.Unikać ciągów, nie windować sobie szybko tolerki np: w braniu benzo czy opio.Gdzie niektórzy potrafią z dnia na dzień zwiększać dawkę o 50 %.
Kazdy ma swój ulubiony drug i tego się trzymam.
Nie da się umieć ćpań. Narkotyki prędzej czy później złapią nas w swoje sidła. To tylko kwestia czasu. Jeden będzie ćpał na sportowo, jeden wpadnie w ciąg, a inny już nie sięgnie. Ale jak ktoś nastawiony na ćpanie to i tak prędzej czy później wpadnie. Jak dla mnie ludzie już się rodzą ze skłonnościami do uzależnień, a wtedy jest bardzo ciężko przestać brać, chociaż jest to możliwe, ale mało prawdopodobne.
Take DXM and Be Happy
  • 127 / 13 / 0
To uważaj, bo jak swoją tolerką powodujesz szpital u innej osoby.. ;D
W ciąg każdy chce przypierdolić i się sypie. Gorzej z tą miesięczną-trzy przerwą od wszystkiego po zbyt grubym poleceniu po bandzie, wtedy $$ zero. Ćpasz, a nie popłynieszi walisz raz na jakiś czas, to ten raz popłyniesz. Potem easy. :)
  • 131 / 14 / 0
Wiem, że znajdujesz się teraz w bardzo złym miejscu, ale uwierz mi, że da się z niego wyjść i warto, mimo że wszystko wydaje się być pozbawione nadziei.
Natomiast śmierci nie da się cofnąć, a z uzależnienia bardzo trudno wyjść, zazwyczaj człowiek pojmuje to za późno. Nie warto.
Czy jest ktoś, do kogo możesz się zwrócić o pomoc? Jeśli nie masz z kim porozmawiać napisz na priv.
My mind craves nectar day and night
Like a blue lotus floating on the sea of love
  • 3247 / 354 / 2
Re:
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
25 października 2007jogurt pisze:
Ja, ponad cztery lata ćpania na karku, kiedy to było? Jak wtedy myślałem, wszystko było dla mnie podniecające, każda mysl o zmianie swiadomości. Kiedy juz sie nazmienia człowiek świadomości na wszelkie sposoby, powinien przestać ćpać i zacząć czerpać z doświadczeń. Nigdy nie uwazałem sie za uzależnionego ale nie dawno sie skapłem że nie bardzo pamietam najbliższy okres gdy nie cpalem dluzej jak 3 dni. Taraz poszło 2,5 tygonia z małymi odstepstwami niechcący. W ogóle ostatnich dwóch lat nie potrafie odtworzyć wcale, nawet mniej wiecej co robilem w danym miesiacu. A przecież to tylko 24 miesiące, wiele zdarzen ale nie zabardzo wiem kiedy, wiem tylko tyle że ćpałem, generalnie. Normalnie, ćpa sie, nie? Co za absurdalizm sie wkradł w moje zycie, dawniej mnie to bawiło, że wszystko jest smieszne i bez sensu. Teraz zastanawiam sie co straciłem przez ćpanie. Jest mnóstwo różnych zainteresowań, ale jest jedno takie które przesłania wszystko inne. Które jest pasją niezależnie od tego czy tego chcesz czy nie. To jak skakanie po wyszczerbkach w skale jakiegoś urwiska. Kazdy skok w dól to niesamowite przezycie, ale wspiąć sie z powrotem jest cieżko.

Najgorzej jest z umysłem, jest strasznie niestabilny. Raz jestem umysłem ścisłym raz humanistycznym, raz jara mnie to raz tamto. Pewnie to wina tych połączeń mózgowych po różnych dragach. Jeden drag pozmieniał to drugi tamto i wszystko jest rozregulowane w 3 pizdy. Nie wiem jak bede sie czuł za 2 godziny, chociaz bardzo rzadko źle sie czuje.

Nauczyłem sie kontroli nad własną psychiką, nad myślami, które rozwijam - tak to moje ulubione zajecie, myślenie, niewiele jest rzeczy do których mam taką motywacje i tyle zapału jak do myślenia. Wracając do kontroli, potrafie spłycic doła do poziomu zero i podkrecici radość na wysokie obroty, tego sie nauczyłem. To niedobrze bo nawet sie nie potrafie na nic wkurwić a powinienem juz dawno na lenistwo i brak motywacji.

Ktoś może myśleć że zajebiście jest przeciez tyle przezylem i teoretycznie w nic sie nie wjebałem. Tak to prawda, ale jedno ale - wjebałem sie w pieprzone ćpanie. Co robie przez 90% swojego czasu, może 95 nawet. Ćpam, a jak nie ćpam to myśle o ćpaniu. To jest tragedia, i weź to teraz odkręć jak juz nawet nie pamietam czasów sprzed ćpania, czym wtedy wypełniałem czas, co robiłem? Nikt tego kurwa nie wie. Życie? Całe 4 lata podporządkowane jebanemu ćpaniu i wszystkimi głopotami z tym związanymi. Cel? Kiedyś wystarczyło sie naćpać a teraz? Karykatura życia.

Nawet teraz jak robie detox to siedze na jakims popieprzonym ćpunskim forum. 4 lata wstecz sie nie cofne, próbowałem, do przodu isc prubuje ale to jest jak pieprzony muł, ruchome piaski z których cieżko wyjść.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".