Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
no ja tez mialem taka prosbe. Wiem ze vnm jest w 834 ale nie 834 to nie vnm ;]
TO jest tylko moje zdanie. Jakos po prostu nie podchodzi mi 'ta' scena.

Malo dorbych plyt?

HollyŁódź
27
Manewry Mixtape
Operacja Kocia Karma
Kodex3 - wyrok
moze jescze Muzyka Rozrywkowa
wymieniac jescze moglbym to malo?
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: don skuninhos »
przeca napisalem, ze wymienilem vnma, a nie cale 834, bo boxi odstaje, chyba nie wszystko musi byc napisane calkiem wprost ...

jak dla mnie poza hollylodz, i 27 reszta to sredniaki, na kazdej mozna uraczyc po, gora - pare na prawde dobrych trackow a reszta slabo, na nielegalu o wiele wiecej produkcji, i pojedynczych mp3 mi przypadlo do gustu .. no ale wchodzimy na temat gustow, a w tej kwestii nikomu nic sie nie udowodni, wiec traci to sens, proponuje zostac przy swoich gustach i pierdolnac pieczatke di end

ps. kozak avat, hyhy ;]
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
... na poczatku jest pieknie i beztrosko az dziwisz sie ze tak mowia zle o narkotykach. Pozniej wsiakasz, na poczatku ziolo raz na miesiac, pozniej tydzien a po jakims czasie zadne wyjscie bez bucha nie przysporzy ci tyle radosci jak bylo na poczatku. Bedziesz spekulowal, rwal wlosy, denerwowal się, latal za odpowiednia waga dragu, myslal skad wziasc kase na nastepny dzien. Wszystko stanie się bez sensu jedyne co bedzie krecic poza dragami to gadki na jego temat :"jak to się masakrowałes" i znow tylko bedziesz czekal na ta chwile a jak nadejdzie jest to juz rutyna ktora musisz spelnic a nie mile fazowac. I na zawswze zostanie ci rysa na bani i ciagatki do cpania. Milego %-D
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
zryty %-D
I don't do drugs. I am drugs.
  • 907 / 8 / 0
%-D
no tak... dawno nikt nic nie pisał o konsekwencjach ćpania
Jeśli chcesz zacząć ćpać...
przeczytaj ulotke na opakowaniu lub skontaktuj sie dilerem samochodowym
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
jest zajebiscie, dopoki cpanie nie stanie sie celem. jezeli pozostaje srodkiem, by ciekawiej zyc jest oki. i luv drugs
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 0 / / 0
[post][/post]
Nie umiem sie poruszać na tym dziwnym forum jesli ktos moze pomuc to prosze o odpowiedz chce zacząć ćpać majke ale nie wiem skąd ja wziąć i nie umiem sie kłuć a ten sposob wydaje się najlepszy jasli ktos moze udzielić rady prosze o pomoc chce zacząć bo jest mi już wszystko jedno nic mi w życiu nie wyszło tak jak bym chciała i wcale sie nie zapowiada na lepsze
  • 17 / 14 / 0
lola123 pisze:
[post][/post]
Nie umiem sie poruszać na tym dziwnym forum jesli ktos moze pomuc to prosze o odpowiedz chce zacząć ćpać majke ale nie wiem skąd ja wziąć i nie umiem sie kłuć a ten sposob wydaje się najlepszy jasli ktos moze udzielić rady prosze o pomoc chce zacząć bo jest mi już wszystko jedno nic mi w życiu nie wyszło tak jak bym chciała i wcale sie nie zapowiada na lepsze
I bardzo dobrze że nie masz dostępu i nie umiesz, przestań szukać. Skoro jesteś od tego wolna to się ciesz i trzymaj jak najdalej możesz. Skręca mnie w środku jak czytam "chcę zacząć brać opio" NO KURWA MAĆ
  • 2897 / 613 / 10
Jak nie masz dojścia do dragów to rzuć się na TORy
Albo przemyśl i lepiej od razu rzuć się na tory.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 0 / / 0
[Moze Ci skrecać ok ale kazdy miał jakiś powód by zaczać inaczej was by tu nie było. Moze chcecie kogos ocalić ok tylko ludze zawsze będą brac i zawsze będą nowi . Inne osoby jak były by na moim miejscu juz dawno byzaczeły znam osoby w podobnej sytucj zciowej jednej już nie ma pare pije i imprezuje zeby nie myśleć o tym a jednaleczy sie psychiatrycznie ale nic to nie daje. A ja tak jak napisałam chce jak najszybciej umzec jest mi eszystko jedno a pod pociag niemam odwagi probowałam kilkarazy gdybym miała odwage juz by mnie nie było
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.