Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Pierwsza tura: 3.7g
Druga tura: 1g
Trzecia tura: 0.42g
Czwarta tura - wydazyla sie tragedia
[ external image ]
Strzelił mi słoik i cala zawartosc poszla do gara z wodą. Mozliwe ze jeszcze bym wyciagnal z tego 0.2g. Ale i tak jestem mega zadowolony z takiego wyniku jaki mam.
Podsumowanie:
z 250g mimosy uzyskalem 5.12g
Czyli zysk 2.048%
changa zrobiona i sie wlasnie odparowuje.
Jeden konkretny buch i wszędzie widzę w pokoju fraktale. Dłonie spocone
I odrazu świadomość się poszerza jak szalona. Potem lekko fraktale zanikają i pozostaje na dobre 20-30min obraz 8K i takie wszystko jest fajne plastyczne i kolory też jakby dopiero co umyte i wypolerowane były wszelkie rzeczy.
Lubie czasem tak jeden buch żeby np na szybko coś rozkminić
Nie czyściłem go ponownie do białości. Po wyschnięciu był suchutki i sypki jak sól.
Wcześniej bez soli normalnie robilem to wyniki nie przekraczaly 1%
https://wiki.dmt-nexus.me/Cybs%27_Hybri ... alt%27_Tek
Tu jest opis z ktorego robiłem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.