Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Podjąłem testy gdyż wyczytałem na zagranicznych forach, ze dziala super, ale ja mam inne doswiadczenia.
Co po porcji to nabij ile chcesz, ściągnij z tego takiego cepa jakiego jesteś w stanie, a resztę zagaś, no i trzymaj dym w płucach tyle ile dasz radę.
Można ze zwykłej lufki. Najlepiej na kanapkę z czymś innym, np. z tytoniem. Najpierw troszeczkę tytoniu, później changę i na wierzch znowu tytoń. Paląc w taki sposób, changa jest przez chwilę podgrzewana bez bezpośredniego kontaktu z ogniem.
Najlepiej dopytaj się źródła o to ile jest DMT w materiale, a jak nie możesz tego zrobić to po prostu zacznij od mniejszych ilości. Możesz spróbować 50mg na pierwszy raz, zobaczyć jak zadziała i ewentualnie dorzucić od razu, albo wziąć więcej następnym razem. Do lufki nie mieści się zbyt dużo materiału, więc jak byś chciał się przebić to musiałbyś nabić od razu 2/3 lufki i palić je jedna za drugą. Sam miałem taką changę, że właśnie 50mg na spróbowanie było ok, a do przebicia trzeba było gdzieś 200mg, więc musiałem rozbić to na 2 lufki.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.