Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Podjąłem testy gdyż wyczytałem na zagranicznych forach, ze dziala super, ale ja mam inne doswiadczenia.
Co po porcji to nabij ile chcesz, ściągnij z tego takiego cepa jakiego jesteś w stanie, a resztę zagaś, no i trzymaj dym w płucach tyle ile dasz radę.
Można ze zwykłej lufki. Najlepiej na kanapkę z czymś innym, np. z tytoniem. Najpierw troszeczkę tytoniu, później changę i na wierzch znowu tytoń. Paląc w taki sposób, changa jest przez chwilę podgrzewana bez bezpośredniego kontaktu z ogniem.
Najlepiej dopytaj się źródła o to ile jest DMT w materiale, a jak nie możesz tego zrobić to po prostu zacznij od mniejszych ilości. Możesz spróbować 50mg na pierwszy raz, zobaczyć jak zadziała i ewentualnie dorzucić od razu, albo wziąć więcej następnym razem. Do lufki nie mieści się zbyt dużo materiału, więc jak byś chciał się przebić to musiałbyś nabić od razu 2/3 lufki i palić je jedna za drugą. Sam miałem taką changę, że właśnie 50mg na spróbowanie było ok, a do przebicia trzeba było gdzieś 200mg, więc musiałem rozbić to na 2 lufki.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.