edit:do dyspozycji mam jeszcze loratydynę, jutro spróbuję.
Zwłaszcza, że Ci nie pomaga, a kurwa szkodzi.
Mi już pierwsza tabletka pomogła na alergię. Senność też była (ale nie otępienie!), wziąłem rano i na zajęciach nie mogłem się ogarnąć :D. Potem brałem na noc i pomagała mi jednocześnie na alergie i moją pierdoloną przewlekłą bezsenność. Ale niestety tylko przez miesiąc, potem już nawet po półrocznej przerwie nie działało nasennie.
Od cetyryzyny są lepsze środki na alergię: Allegra(fenofexadyna) czy loratadyna chociażby, jednak leki z cetyryzyną są najtańsze, cetka czasem wywołuje efekty uboczne, właśnie wywołuje czasem katar, suchość w ustach i inne(może dlatego ci leci z nosa). Lewocetyryzyna rozpada się do cetyryzyny, więc w sumie dziwne że ona działała na ciebie dobrze a cetyryzyna już nie.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
http://www.mededu.home.pl/linki/MF4-201 ... astyne.pdf
O recke pytają tylko służbiści. 5% przypadków. Tylko omijajcie apteki sieciowe. Ale tak czy siak 1 listek ma obowiązek wydać. Nie dygać się, to jest lek pierwszej potrzeby, a nie żaden psychotrop. U mnie w aptekach nie znają w ogóle bilastyny, bo 2010 produkcja. Mówcie po nazwie handlowej Bilaxten/Clatra.
Dzięki Cetyryzynie zostałem na 30 dni uwolniony od choroby, która każdej nocy nie daję mi odpocząć już latami. Dzięki tej wspaniałej substancji, przez 30 dni z rzędu spałem w idealnych godzinach i budziłem się wypoczęty. Niesamowita, niespodziewana ulga, ponieważ kupiłem Amertil na uczulenie, i w tym przypadku również spisał się wzorcowo!
Niestety po miesiącu wyczerpałem jego moc, i nawet kilkumiesięczny przerwy w ogóle nie zmniejszały tolerancji.
Oczywiście antyhistaminy możesz brać nadal. Cetyryzyna działała tylko miesiąc, bo jest nicz nie warta. Kup Bilastynę.
ps. mnie ta historia nie dziwi ani trochę, istnieje nawet odmiana schizofrenii - histadelia.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.