ODPOWIEDZ
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
Gwynnbleid pisze:
nie ma bata żeby szanujący sie diler sprzedawał dobre dropsy (z MDMA w ilości ok 80-100 mg) poniżej 20 zł chyba że w ilościach powyżej 10.
kiedyś jak ceny drastycznie spadły ( ten taki pierwszy okres obniżek ) to po 3-5PLN mozna bylo kupic dropsy na MDxx
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
post na granicy OT %-D

mnie dziwi jedna sprawa: jesli pixa kosztuje te 5zl to jest wrecz pewne ze nie ma tam mdma, ale z drugiej strony cena nie moze byc wyznacznikiem- w sensie ze im drozej to na bank to tam siedzi, a wlasnie wiekszosc osob tak to widzi (nie wspominajac juz o tych co w kazdej zjedzonej je czuja).
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Mnie też to dziwi ale przeca było tak że pixy na MDMA były i to po 5 zł. Co prawda trza było jadać po 2-3 na raz żeby mieć już albo aż pozamykane oczy i kręcącą się pochyloną głowę dlatego nie rozumiem tak wygórowanej ceny kryształków.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 666 / 2 / 0
wiesz jesli jestes pewien ze bylo tam to o co wszystkim chodzi ;-) a trzeba bylo zjesc kilka wiec pewnie bylo malo tam tego mdma. mi chodzilo o to ze cena nie moze byc w zadnym wypadku wyznacznikiem znajac mozliwosci co zadziala "podobnie" jak i pazernosc niektorych gdzie pigule z piperazyna sprzeda za 15zl. cena to zaden wyznacznik aczkolwiek wieksza szansa...
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 127 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dreamcatcher »
No, ale po co w ogóle o tym jest rozmowa? Na rynku są fake'i i nic się nie zmieni. Jak jedna na dwadzieścia rodzai pill będzie zawierała MDxx to nic się nie zmienia dalej jest tilia cordata. Pół roku temu znajomy kupił w stolicy decepticony(transformers) barwy niebieskiej za 15 pln, wynik reakcji z Marquisem był zerowy- piperazyna.
Jestem kłamcą, a na forum wylewam z siebie swój talent, nic nie jest prawdziwe...
  • 666 / 2 / 0
Dreamcatcher pisze:
No, ale po co w ogóle o tym jest rozmowa?
wiem ze to co napisalem i tak nic nie zmieni ale mysle ze warto uswiadomic za wczasu ze trafienie... masz racje jebac %-D

dodam tylko ze jakis czas temu celtycki krzyz ktory mial byc mdma okazal sie 2cb w cenie 2-3 razy wyzszej niz powinien. elo
  • 127 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dreamcatcher »
slim pisze:
Dreamcatcher pisze:
No, ale po co w ogóle o tym jest rozmowa?
wiem ze to co napisalem i tak nic nie zmieni ale mysle ze warto uswiadomic za wczasu ze trafienie... masz racje jebac %-D
Ponad rok temu był rozpoczęty wątek tego typu.
POZDRAWIAM
Jestem kłamcą, a na forum wylewam z siebie swój talent, nic nie jest prawdziwe...
  • 1817 / 106 / 0
sa dobre kule tylko trzeba znac ludzi ktorzy takie maja ot cala filozofia,ale faktem jest ze jak ktos nie ma znajomosci to bierze co popadnie i czesto sa to walki bo prawdą jest ze kiedys wiecej pigol bylo dobrych.Czym wiecej kulek bierzesz tym masz taniej,tylko najgorzej jak Kogoś wyjebią na 1000 wałkowanych kulek,kwiestia znajomosci i uczciwosci.
Wszystko jest dla ludzi ale nie wszystko dla wszystkich.
  • 5 / / 0
przy jednym cukierku 10zł od sztuki
jak powyżej 20 to 3zł sztuka
  • 14 / / 0
Siema co do pixów to kupowałem kółka i kryształ w nl w r-dam
-1g MDMA płaciłem 10e
-kółka wychodzą po wyżej 30 sztuk po 1euro i znajduje się w nich MDMA ilość nieznana MDMA test pokazuje wynik pozytywny ale trafiłem też na wynik negatywny
-palenie po wyżej 10g 3euro - do 4euro za gram oczywiście z ulicy hmm można było czasem trafić na amnesie
- LSD kostki cukru 150mikro gramów o ile pamiętam w sztuce 8euro do 15euro cena była różna nie wiem od czego zależała
-mikro ponton był trochę tańszy ale ceny nie pamiętam
- kokaina 50 euro gram z tego co mi mówił gość to kokaina syntetyczna
- PCP brak ciężko było załatwić
-ścierwo po 4euro polskie nawet po 8euro za sztukę
hmm jak wyglądała transakcja pewnie się zastanawiacie :) w Polsce jeszcze tak długo nie będzie :( dawałem gościowi kopertę on mi dawał paczuszkę pudełko kartonowe lub kopertę zależy ile brałem i co zostawiał na siedzeniu i gość nawet demonie kasy nie przeliczał ani ja towaru jak kupowałem po 100 piguł to zawsze było 102-105 gram to gram a sztuka to sztuka nigdy nie miałem problemów z jakością ani ilością
oldboy kojarzysz kralingen hmm jeszcze kilka razy do roku przypominam sobie o tym miłym miejscu
Uwaga! Użytkownik balltazarr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.