12 marca 2024Retrowirus pisze: Chętnie bym tego spróbował tylko jak ostatnio gadałem ze znajomą w aptece to chwyciłem się za głowę kiedy powiedziała że te krople to i trzy stówy kosztują![]()
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Ale teraz co najciekawsze, dawki > 150mg po prostu robią mnie jak THC tylko bez schiz. Ostatnio zarzuciłem 200mg to ciężko było film dooglądać, nie kumałem o co chodzi xD. I nie jest to żaden shot tylko zwykły olejek CBD z najpopularniejszej polskiej firmy.
Dawki relaksacyjne to < 100mg, luzik wieczorem bez stresów i supcio dobry sen.
Ja wczoraj miałem krótki epizod z CBD + alko. Nie wiem co tak fajnie zadziałało, ale chyba jedno z drugim. 30ml + jedno piwko, w sumie to tylko dlatego, że miałem ochotę na coś zimnego, a smakowe było w domu.
Finalnie faza spoko, nic nie parło, nic nie kręciło, nawet gitara. Ale rano coś mi tak poskładało żołądek, że nie potrafiłem normalnie funkcjonować. Ja rzadko biorę CBD i też jestem wręcz abstynentem jeżeli chodzi o alkohol, bo w tym roku mógłbym na palcach jednej ręki zmieścić ilość dni, w których się napiłem.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Do tej pory tylko olejki. Dam znać jak zauważe różnice.
Ogólnie to mam mieszane uczucia co do cbd , dla mnie do tej pory działało jak placebo. A szukam czegoś na lęk uogólniony. Ostatnio nawet ciągnąłem cbd w roztworze wodnym z Holandii z bardzo polecanego storu bo niby skuteczniejszy od oleju i dalej dupa, wręcz byłem poddenerwowany po użyciu.
A patrzę na wyniki ankiety i 70% userow pisze ze na nich to działa
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.