ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
4-fluoroamfetamina jest mało ciekawą substancją.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 985 / 92 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
sorry za offa. Rezz - czego się spodziewać po 4-FA? Z tego co wyczytałem, pobudza bez euforii - taki typowy stymulant.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Można(i czy jest sens) butylon podać I.V ?
Słyszałem, że metylon I.V to gówno daję, ale butylon ze względu na to, że profilem działania bardziej przypomina empatogenny metkatynon niż MDMA to mógłby działać jakoś lepiej. ; P
oj dana dana, nie boje się bana
  • 297 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Skurwol »
Butylon próbowałem raz.
Po popołudniowym tripie z 2c-e zdecydowaliśmy z ćpunusemPospolitusem zarzucić na pół 250mg butylonu który przyszedł w gracie z dwackiem. weszło myślę po jakiś 20-30 minutach i znacznie podbiło euforię, trzymała nas jeszcze radość z niesamowitego tripa na dwacku i skumulowała się dzięki butylonowi. W brzuchu czułem takie dziwne(przyjemne) "chodzenie", euforia była raczej taka płytka, taka durna radość, porównałbym ją do alkoholowej.

zjazd... STRASZNY- drgawki, duże ciśnienie, serce waliło jak młot- aż cała klatka piersiowa mi skakała, przez całą noc spałem pewnie z 2,5 godziny.

Podziękuję takim zjazdom, butylonowi również.
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
to opłaca sie to wciagac bo chodza tu sprzeczne opinie ? acha i czy po dawce 125mg wyraznie widac ze osobnik jest na narkotycznym locie? dostalem gratisa z wiadomego sklepu i chce to sobie przyjac z ranca ale o 11 musze pojawic sie w miejscu gdzie narkotnicy nie sa zbyt mile widziani
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Możesz tam dotrzeć na bardzo nieprzyjemnej zwale, albo zwała ta nie pozwoli Ci tam dotrzeć wogóle :)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 297 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Skurwol »
bamboa w nos ponoć cholernie piecze. przy tych 250mg które dostałeś jak zjesz będzie dobra bańka- przynajmniej powinna. miłego zjazdu, niestety taki nie będzie:D

do 2,5-4 godzin po spożyciu pojawi się zjazd.
po dawce 125 mg nie będzie widać że jesteś podczas "narkotycznego lotu", humor będzie Ci dopisywał i empatia się dość znacznie powiększy. a lotem bym tego nie nazwał.
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2010 przez Skurwol, łącznie zmieniany 1 raz.
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 248 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: oazaspokoju »
Syf, bardzo mało euforii, dużo wykręcania mordy, troche rozbiegane buty i chujowy zjazd - pikawa napieradala, że spać się nie da. Nie dziwie się, że gdzieś tam za darmo wypychają to gówno. Słyszałem niepochlebne opinie, a i tak spróbowałem, kto chce wypróbuje.

P.S. mogę dodać, że nie jestem wrażliwy na zjazdy krajówki, mefa itd
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
dlatego radze jebnac do metkata (o ile macie wolna noc ;p)
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
Śmignąłem sobie wątek - w większość negatywne opinie, szczególnie jeśli chodzi o chujowy zjazd. Tak, to mocno zniechęca.
Ale na rany Chytrusa, czy nikt na zjeździe nie opierdolił benzo? Przeca toż to wyratunek jest :finger: Ale... ale ja się pytam: czy ktoś zabił zwałę benzosami, i czy to dobry pomysł?
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.