Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
"Rutyna to rzecz zgubna "
#butan #inhalanty #srodki wziewne #metabolizm
W duckduckgo sholar.
Tutaj przykładowy link, pierwszy i szósty zawierają jako tako mechanizm działania.
https://scholar.duckduckgo.pl/scholar?hl=pl ... ewny&btnG=
Jak by było coś przydługiego to cril + g i fraza.
20 grudnia 2017Zgienty pisze: Umówmy się. Fajny, dobry hit butanu z randomowego gazu do zapalniczek robi co najmnniej jak poppers. Powoli łapiemy dzyndziel w japie zębami, upuszczamy gaz, ciągniemy hita. Trzymamy w płucach jak pierwszego bucha i jest kurwa kosmos, potwierdzam.
Ten dzyndzel trzeba delikatnie nacisnąć, wtedy nie strzeli zimnym gazem.
23 grudnia 2017Retrowirus pisze: Zgiety ale z zapalniczki czy gazu do nabijania? Kurwa prosto do ryja zimnym gazem? Nie lepiej przez balon albo szmatke ?
Nie wdychałem dużo więcej bo jednak z inhalantsmi nigdy nie posunąłem się za daleko bo bałem się negatywnych efektów, ale widać potencjał dla hardkorowca.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.