Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 207 / 2 / 0
Wróciłem! :D

Cóż mam 4 buteleczki Acodinu po 300 mg DXM = 1200 mg DXM oraz 1 buteleczkę Natussic czyli 7,5 mg butamiratu. Ktoś już próbował to łączyć? Jakieś pomysły jak zintensyfikować doznania z tripa używając owych zasobów i uniknąć zarówno wymiotów jak i biegunki?
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 1 / / 0
Czy ta substancja jest bezpieczna w połączeniu z alprazolamem ?
  • 1398 / 88 / 2
@ZielonyNix Tak jest bezpieczny, tylko po co ci to brać do alpry?
action movie:gun:
  • 3 / / 0
Odkopuję trochę temat, mam 2 butelki tego specyfiku. Czy można to wykorzystać jakoś rekreacyjnie? bo jednak na OUN działa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".